Wojciech Konefał 06.01.2022 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Dzień dobry, jestem tutaj nowy i jest to mój pierwszy post.Buduję domek parterowy z poddaszem użytkowym. Strop jest drewniany w systemie mitek. Ociepliłem strop między wiązarami od wieńca do wieńca wełną o grubości 15 i 10cm. Od spodu dałem folie żółtą. Na wiązarach na poziomie poddasza są przykręcone już deski.Pytanie moje, a bardziej prośbą, gdzie dać wełnę na górze? Czy ocieplać przy ściance kolankowej czy wewnętrzną ścianę poddasza? Ściana kolankowa jest wykonana z desek o grubości 3cm między wiązarami i na zewnątrz będzie ocieplona styropianem 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Konefał 06.01.2022 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Qrcze a jak dodać zdjęcie szkicu jak wygląda konstrukcja dachu? Edytowane 6 Stycznia 2022 przez Wojciech Konefał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 06.01.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Z tego korzystajKlikasz po lewej - Na Forum https://naforum.zapodaj.net/upload.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Konefał 10.01.2022 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Witam,Zdjęcie pod linkiem :https://naforum.zapodaj.net/27ee6a076c6e.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 10.01.2022 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Daj warstwy tak jak masz na przekroju w projekcie. W razie W bedziesz sie miał gdzie zgłosić. Chyba, że nie korzystasz....wtedy wełna na strop do elewacji i ścianę pomieszczenia jak zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts