DejV2022 09.01.2022 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Witajcie, W tym roku mam mega problem ze sciana szczytowa , gdzie jest tez moj pokoj. 2 lata temu zakladal kolega CO , puscil w sciane rure pex 16 do grzejnikow w tamtym roku bylo ok , w tym roku na scianie szczytowej mam pol sciany mokrej wychodzi pleśn. Rura nie ma zadnych wyciekow ani zlaczek w scianie czy kolanek. Ostatnio mialem przy tej scianie poduszke w folii nowa zapakowana jak wynosilem poduszki to na tej folii az ciekla woda , tak osiadlo. Co moge zrobic aby zabezpieczyc to przed wilgocia ? Budynek co prawda jest nieocieplony ( nie moje mieszkanie ) ale chociaz dla dziadka chcialbym to ogarnac. Myslalem od wewnatrz dac wate szklana , nie wiem czy to dobry pomysl , jestem laikiem w tym temacie. Doradzcie cos latwego prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 09.01.2022 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Za mało wiadomo o tym co to za budynek co to za ściana itd. Opisz dokładniej, pokaż jakieś fotki może masz. Co z ogrzewaniem pomieszczeń? Co z wentylacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts