czareG 01.08.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Chciałbym obejrzeć wybudowany dom - D39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 16.08.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Witam.co za mile spotkanie wlasnie jestem w trakcie budowy domu d39 na zyczenie moge przeslac fotki. wiele go jeszcze nie ma ale zaczalem budowe w czerwcu. troszke przerubek i budowa idzie za 2 tyg bira sie chlopaki za dach.buduje pod gdynia. fajnie ze kogos zainteresowal ten projekt pozdrawiam i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 03.04.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Czy ktoś z Was buduje lub wybudował dom D39?Interesuje mnie na jakie zmiany można sobie pozwolić? Jak zaprojektować garaż (najlepiej 2 st.).Czy można zmienić materiały elewacyjne i czy dom nie straci na wyglądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 04.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Szukam osoby ktora buduje D39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 10.04.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Poszukuję osoby która buduje D39 z antresolą?Interesują mnie także opinie osób które ten dom widziały? Co sądzą o antresoli, rozkładzie pomieszczeń czy są funkcjonalne? Jak dobudować garaż? Cena domu netto w katalogu to 250tys zł. Czy da się wybudować go za 200tys zł?Czekam na Wasze opinie z góry za nie dziękuję, ponieważ bardzo poważnie się nad nim zastanawiam. Domowników będzie 3 os ( może max 4). http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 16.04.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Wypowiadajcie się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 wybudujemy dom za tą cene http://www.deks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 PIĘKNY DOM!!!! Aż mi się buzia z zachwytu otworzyła Naprawdę przepiękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 03.05.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Jak przeprojektować wnętrze wśrodku żeby salon miał ok 40m2 a schody znajdowały się z boku i nie zawadzały pośrodku. Proszę o pomoc kogoś doświadczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 03.05.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Zapomniałam wrzucić linkhttp://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 16.05.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Może ktoś widział jakiś podobmy projekt z antresolą, będę wdzięcZna bo jak dotychczas nie mogę znaleźć nic odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 05.06.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 i nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 17.06.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Ano nic Zapytaj autora/dystrybutora projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 15.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witam Wszystkich! To mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość No dobra, przechodzę do meritum: na wiosnę (2005) ruszam z budową domku D 39 "Z antresolą" http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=83 Było kilka wpisów dotyczących trego domku na forum, ale ponieważ coś wątek umarł śmiercią naturalną więc go ponawiam:) Tak więc kto zbudował, buduje, lub zamierza budować D39 - zapraszam do wymiany przyśleń, doświadczeń itd. POZDRO ALL GREGORI a może gg jeszcze dam? GG: 3292140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 15.12.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 HALLO!Będę budował D39 "Z antresolą" na wiosnę 2005:)Z ilości wpisów na forum wynika, że nie jest to zbyt poularny domek:)Przy okazji przepraszam autora tego wpisu, ale stworzyłem nowy post dotyczący D39 (sorki, to przez te emocje związane z zakupem projektu): http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38115&highlight=d39A z drugiej strony może dzięki temu temat tego domku powróci i odezwie się kilka osób go budujących?) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.12.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Przejażdżka a' la kroyena. Parter: 1) zamieniłbym funkcjonalność 6 z 7 jest to możliwe i nawet można spełnic wymóg otwierania drzwi na zewnątrz z kotłowni, czy jakoś tak, 2) jak na niecałe 80 m2 to 3 punkty dostępu jest trochę dużo, może zrezygnować z drzwi w 7, 3) drzwi do łazienki otwierałbym w drugą stronę, albo jakoś tak podobnie, chodzi o estetykę horyzontu pomieszczenia 3, a w szczególności o nachalność widoku muszli ceramicznej z kącika restu. Piętro: 1) wanna to chyba jest iluzoryczna, ale należy sprawdzić na przekroju, bo jak w niej się wyprostować i wytrzeć, 2) drzwi od łazienki to też chyba w drugą stronę, bo jakoś dziwnie zachodzą na drzwi z 13 i może być pechowa, znaczy może ktoś zaliczyć tymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 16.12.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Mnie w tym domku intryguje sposób w jaki będzie się myć te wysokie na chyba z ponad 7 metrów okno. Macie jakieś pomysły?chodzi oczywiście o projekt:http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=83 pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.12.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Kupuje się szyby samomyjki, są takie serioserio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 17.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No OK szyby "samomyjki", ale to chyba działa tylko z zewnątrz (potrzebna woda z deszczu by zmyć zabrudzenia). A co z wysokim oknem wewnątrz budynku? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 21.03.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witam serdecznie, od tygodnia, po przewertowaniu z 2000 projektów, oglądamy i podziwiamy ten domek. Już w 95% jesteśmy przekonani o zakupie tego projektu. Mam do Ciebie pytanie o funkcjonalność wnętrza masz jakieś pomysły na zmiamy w środku ?? My się zastanawiamy nad powiększeniem łazienki na górze. Nie oddzielałabym spiżarni od pomieszczenia gospodarczego kolejnymi drzwiami, co sądzisz o salonie i jego metrach kwadratowych? Jaka szyba w to cudne okno na dole? może jekko przydymiona, anywłamaniowa? Może ją kalkulowałeś? pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts