ms. 09.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Płytki w łazience wyglądają jak kolekcja Loft. Nie mialeś z nimi kłopotu - tzn. trzymały wymiary, nie były wklęsłe czy wypukłe? I oczywiście niezmiennie trwam w zachwycie dla urody domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 09.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tak, w łazience (oraz na granicy jadalni i salonu) ułożono płytki marconi loft. Wykonawca nie miał uwag do ich jakości. Wyglądają OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva00 13.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam forumowiczów skoro tyle tu osób zafascynowanych tak jak ja D39 - pokżę swoją wersję domku, nieco stuningowany, z garażem, pomieszczeniem na węgiel i drewno i tarasem. Jeszcze w rozsypce ale już coś się zarysowuje. http://images29.fotosik.pl/290/4bec61d366cc2b07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 11.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witajcie! Chociaż już prawie ostatecznie wybraliśmy projekt to D39 zaintrygował mnie. Widziałam zdjęcia w Muratorze i pooglądałam sobie też tutaj. Mam pytanie. Jak sprawdza się ogrzewanie domku z antresolą w tym konkretnym przypadku? Czy nie jest zimno w salonie? Marzę o takim rozwiązaniu architektonicznym ale mój mąż ma wątpliwości. Czy uda mi się go przekonać? Pozdrawiam i dziękuję za odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 28.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Piękne wnętrze, strasznie mi się podoba ten domek, ale jakie proponujecie rozwiązanie jeśli dookoła mam sąsiadów? Takie wielkie okno nie będzie na miejscu w przypadku osiedla domków jednorodzinnych a tak ślicznie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszk 23.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam wszystkich użytkowników ,to mój pierwszy post więc proszę o wybaczenie zasiedziałych domowników jeśli napisze coś nie tak. Nie mogę znaleźć w "szukajce " (albo nie umiem ) czegoś na temat Projektu Murator D39 Z antresolą proj.arch. M Jarzyńska. Czy ktoś buduje lub zdudował taki dom? Interesują mnie zwłaszcza doświadczenia użytowników z pomorskiego. pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 24.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jest kilka osob na forum, ktore budowaly ten dom. Wiem to, bo swego czasu tez interesowalam sie tym projektem, ale stwierdzilam jednak, ze nie nadaje sie on dla wiekszej rodziny, raczej dla 2 osob. Trzeba jednak przyznac, ze jest on w srodku bardzo efektowny. Moze zobacz ten watek:http://forum.muratordom.pl/post2606042.htm?highlight=#2606042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_irek 05.07.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hej,Możesz podesłać aktualne zdjęcia i napisać czy wyszedł ci ten dom podobnie kosztowo jak kosztorys (podaj kwotę proszę).Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajronek 26.09.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam , właśnie zamierzam kupić ten śliczny projekt . Czy ktoś może podać realne koszty stanu surowego zamkniętego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts