Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D39 Z ANTRESOLĄ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam forumowiczów

skoro tyle tu osób zafascynowanych tak jak ja D39 - pokżę swoją wersję domku, nieco stuningowany, z garażem, pomieszczeniem na węgiel i drewno i tarasem.

Jeszcze w rozsypce ale już coś się zarysowuje.

http://images29.fotosik.pl/290/4bec61d366cc2b07.jpg

• 3 months później...

Witajcie!

Chociaż już prawie ostatecznie wybraliśmy projekt to D39 zaintrygował mnie. Widziałam zdjęcia w Muratorze i pooglądałam sobie też tutaj. Mam pytanie. Jak sprawdza się ogrzewanie domku z antresolą w tym konkretnym przypadku? Czy nie jest zimno w salonie? Marzę o takim rozwiązaniu architektonicznym ale mój mąż ma wątpliwości. Czy uda mi się go przekonać?

Pozdrawiam i dziękuję za odp!

• 3 months później...
  • 5 months później...
Witam wszystkich użytkowników ,to mój pierwszy post więc proszę o wybaczenie zasiedziałych domowników jeśli napisze coś nie tak. Nie mogę znaleźć w "szukajce " (albo nie umiem ) czegoś na temat Projektu Murator D39 Z antresolą proj.arch. M Jarzyńska. Czy ktoś buduje lub zdudował taki dom? Interesują mnie zwłaszcza doświadczenia użytowników z pomorskiego. pozdrawiam forumowiczów.

Jest kilka osob na forum, ktore budowaly ten dom. Wiem to, bo swego czasu tez interesowalam sie tym projektem, ale stwierdzilam jednak, ze nie nadaje sie on dla wiekszej rodziny, raczej dla 2 osob. Trzeba jednak przyznac, ze jest on w srodku bardzo efektowny. Moze zobacz ten watek:

http://forum.muratordom.pl/post2606042.htm?highlight=#2606042

• 9 months później...
  • 2 months później...