Szejk1wp 15.12.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Korniki zjadają mi konstrukje dachu , kupiłem dom 3 lata temu , dom jest nowy . Wieczorem jak jest cicho słychać tylko spod regipsów chrobotanie. Jak sie tego pozbyć , zanim dach spadnie mi na głowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.12.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Jeśli GO słyszysz to nie jest to kornik lecz KOŁATEK Poczytaj tutaj - http://www.szkielet.com.pl/ochrona/03.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 01.07.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ratujcie.Ja też w więźbie słyszę chrobotania. A do tego pojawiły się otwory w odsłoniętej części konstrukcji -ok 4-5 mm średnicy .Niestety podany link nie działa a do tego na tej stronie w wyszukiwarce też nic nie znalazłam.Podejrzewam ,ze to spuszczel.Drewno jest na dachu 6 lat. Edytowane 1 Lipca 2015 przez ewadora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts