gumis107 12.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ciezko mi okreslic ile moj ma lat ,ale ok 100.Zeby nie mnozyc niepotrzebnie tematow to tu chcialem zapytac o dziwna rzecz.W trakcie robienie kuchni poglebialismy troche pomieszczenie w domu w ktorym kiedys "gadzina' stala (po ludzku mowiac kiedys byla to stodolka wewnatrz domu).Dokopalismy sie kilku kanalow w ziemi .Kanaly smierdzialy dymem .Nie mialem czasu wtedy zeby je rozgrzebac ,ale troche nie daje mi to spokoju.Co to moglo byc,nielegalna wedzarnia bimbrownia, jekas ziemianka z ogrzewaniem ukryta pod ziemia ?Mial ktos moze podobny przypadek?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 13.11.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 1903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 13.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 To mój przy waszych to młodzieniaszek jest, lata sześćdziesiąte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts