Fifi2611 15.01.2022 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Witam wszystkich. Od roku remontuje swój stary dom. Dom podzieliłem na dwa oddzielne mieszkanka ale mam problem z wykonaniem schodów na piętro. Nie mam za bardzo pomysłu jak wykonać te schody. Dodatkowo chciałem zrobić niski taras żeby zrównać się na równo z drzwiami do pierwszego mieszkania, który jest na parterze i z tego tarasu dopiero schody na kolejne schody do mieszkania. Poniżej zdjęcia z projektu jak to wygląda i jaki jest mój pomysł. Jeśli macie pomysł jak najlepiej to wykonac albo gdzie lub u kogo szukać więcej pomysł, proszę o wiadomość. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Fifi2611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 18.05.2022 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Niestety, nie widać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapitano 23.06.2022 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Około rok temu kupowałem schody dla siebie (gotowe do samodzielnego montażu) w takiej jednej firmie z Siemianowic Śląskich. Mieli tam wtedy opcję bezpłatnych konsultacji z architektem. Nie wiem czy dalej to funkcjonuje ale sprawdzić nic nie zaszkodzi. Możesz podesłać zdjęcia czy rysunki z projektem i pogadać na temat tego co chcesz osiągnąć ze schodami. Edytowane 30 Września 2022 przez Elfir reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts