maciek321 15.12.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Mam swoich oszczędności tyle co w temacie, nienawidze kredytow wiec zastanawiam sie czy bylbym w stanie za te kwote wybudowac domek! metraz max do 120 m2! Najlepiej parterowy z uzytkowym poddaszem! Jesli komus udalo sie tego dokonac serdecznie prosze o link do projektu (jesli byl z intenetu oczywiscie ) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 15.12.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Dasz rade . TYlko oszczędnie i dużo czytaj .....forumpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 15.12.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Hmmm... Na styk dasz radę.Jeśli będziesz używał materiałów solidnych z dolnej półki dasz radę spokojnie.Ja buduję domek 158 m2. Bardzo dużo robię sam lub z pomocą ekipy wykończeniowej mojego ojca. Robocizna kosztuje mnie bardzo mało lub nic. I to w szerokim zakresie: od wylewania chudziaka po instalację CO czy obudowę kominka.Dzięki temu, że oszczędzam na robociźnie, pozwalam sobie na "lepsze" materiały. Z takim podejściem na razie kosztorys zamyka mi się kwotą 284k zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 15.12.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Dodam, że to jest kwota mojego domku na "tip-top" parter i poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 24.12.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Pewnie ! Dasz radę ! Zaczynaj ! Smiało ! Do odważnych świat należy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Możesz dać radę.Wybierz tylko dom o niedużej kubaturze i prostej i małej powierzchni dachu. Dużo wkładu własnej pracy i oszczędne gospodarowanie.Bez złtych klamek i tytanowych, pancernych drzwi i okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts