sarzyk 18.02.2022 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 W zasadzie wydał mi się ten profil najlepszy w stosunku cena/jakość.Ale każdy ma prawo mieć swoje odczucia.Rodzice mają Vetrex V82 i super ale u mnie wychodziło drożej kilka tysięcy a moim zdaniem produkty podobny.W tym co wybrałem znalazłem najlepsze cechy topowych konstrukcji o ile 3 uszczelki to standard to tutaj mam 4 pod pakietem szybowym.Dlatego w połączeniu z szerokością ona na poziomie 88mm i 7 komorami daje mi współczynniki na poziomie 0.7x a nie 0.8x niby mało ale to zawsze coś.Codob okuć - każdy inaczej.Tutaj mam Winkhaus - activPilot Concept więc myślę że ok.Ciepła ramka Swisspacer Advance Szyba 4/18/4/18/4 U=0,5Rdzeń brązowy a kolor mam złoty dąb z obu stron.Tak jak mówię mi wydają się ok. Co do montażu ton okno będzie na listwie podparapetowej 28mm.Z obu stron dołożę do listwy polistyren finnfoam. Okna firma montuje na pianę a ja sobie z obu stron zrobię dodatkowo montaż membran Soudathight. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 12.03.2022 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Kiedy planujesz realizację jestem ciekaw efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarzyk 16.03.2022 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Okna mają być na przełomie marca, kwietnia.Czas oczekiwania 6-8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 17.03.2022 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 OK będę wdzięczny za relację i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarzyk 01.04.2022 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Na obecną chwilę termin montażu okien przesunął się na "po świętach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarzyk 03.05.2022 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Okna zamontowane. Jakoś okien oceniam na bardzo dobre. Z racji szerokości skrzydła, ramy (88mm) przy otwieraniu czuć że jest to kawał porządnego okna. Montaż według moich zaleceń na pianę. Montaż wykonany poprawnie i sprawnie. Firmę mogę polecić. We własnym zakresie wykonałem izolacje z zewnątrz masą soudal soudatight hybrid a od środka soudal soudatight lq.Jeśli były by jakieś pytania chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts