andrzejka 15.12.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Dziś znajomi zaproponowali mi Sylwestra w gospodarstwie agroturystycznym bliziutko naszego miejsca zamieszkania. Dla mnie fajnie -coś nowego, nie trzeba się martwic o stroje bo obowiązują dzinsy, można zabrać dzieci- ale co to za impreza jak trzeba zachować wzmożoną czujność. A najlepsze jest to,że jak śniegu sypnie trochę to kulig będzie. Rany ja od kilkunastu dobrych lat nie byłam na kuligu a to taka radocha . Ciekawa jestem czy wszyscy "już mieszkajacy" zamkną się w swoich nowych domkach i będą się rozkoszować swoim dziełem. Ja myslę, że w pierwszego Sylwestra w swoim domu zaproszę wszystkich znajomych do siebie i bedzie extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 21.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 ja nigdzi nie wyjezdzam , zostaje u siebie, zapraszam znojomych do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.12.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Ja również spędzę Sylwestra w domu. Z mężem i córeczką, i ze szwagrem i jego rodzinką. Mam nadzieję, że będzie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.12.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Ja tez nigdzie nie wyjeżdżam ...jak nigdy Ale odbije sobie weselami u rdzinki znajomych, a w przyszłym roku szykuje się ich wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts