sirikonta 22.01.2022 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Hej wszystkim, więc natknąłem się na mały problem i nie jestem pewien, co dalej zrobić, aby zaradzić... Moja żona i ja niedawno zaczęliśmy całkowicie majsterkować w naszej kuchni. W większości wszystko poszło całkiem nieźle, ale ona absolutnie nalegała na sklejanie płyt kartonowo-gipsowych / co nie po tym, jak podniosłem arkusze. Przewiń do przodu 3 tygodnie później, nie jest zadowolona z wyników (widoczne są nierówne obszary, zagłębienia, które można wyczuć w rogach ścian itp.) ani na ścianach, ani na suficie. Chodzi o to, że musieliśmy iść do przodu https://19216811.cam/ https://1921681001.id/ (to był bardzo długi projekt i mieliśmy oszacowania/pomiary blatów, których nie mogliśmy odepchnąć). Krótko mówiąc, dokończymy resztę i wrócimy do ścian później (co wiem, że może nie być najlepszym pomysłem). Szafki są w środku, blaty w drodze, a podłoga jest w połowie gotowa. Myślę, że moje pytanie brzmi: Jakie są najlepsze sposoby na posprzątanie „problemów” ze ścianami w inaczej wykończonej przestrzeni? Wypróbowane i sprawdzone w ten sam sposób, w jaki robisz puste i puste miejsce? ...a może są jakieś triki na ukrycie niedoskonałości, które zadziałają? Jeśli miałbym iść drogą zawodową (którą w tym momencie bardzo rozważam), jakiego rodzaju profesjonalistę bym nazwał? Nie wiem, czy to byłby facet z płyt kartonowo-gipsowych, malarz, czy coś innego. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez sirikonta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 22.01.2022 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Wynieść szafki, okleić podłogę, zrobić ściany, posprzątać podłogę, wnieść szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts