NowyUżyt 22.01.2022 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym, że od momentu, kiedy sąsiedzi piętro wyżej się wprowadzili do swojego mieszkania z wentylacji w mojej kuchni zacząłem słyszeć dźwięki (są to normalne rozmowy) jednak po czasie robi się to denerwujące. Jest to nowy budynek oddany 2 lata temu do użytku. Problem również jest zauważalny w szachcie łazienkowym jednak w nim słychać np gdy ktoś spuszcza wodę. Moje pytanie brzmi czy można coś z tym zrobić czy trzeba się z tym pogodzić? W sieci znalazłem coś w rodzaju kratek wygłuszających które podobno niwelują niechciane dźwięki, czy takie coś jest w ogóle warte zachodu? Będę wdzięczny za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 22.01.2022 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Takie kratki to jedyne co możesz zrobić - powinny pomóc. Aczkolwiek takie uroki wentylacji bez tłumików. A jak z ciągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endrju111 22.01.2022 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 W niektórych blokach tak jest. Znajomy wcześniej mieszkał w bloku gdzie jak kichnąłeś w łazience to sąsiad 3 piętra wyżej mówił "na zdrowie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts