Łukasz1121 24.01.2022 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Witam. Jak w tytule. O ile brama jest ok, tak praktycznie na całej furtce jest sporo takich czarnych kropek - punktów. Od czego to się wzięło? Niedokładne oczyszczenie elementu przed malowaniem? Mogę to w jakiś sposób reklamować czy zostaje mi pokrycie kosztów ponownego malowania? Zdjęcie zrobione punktowo w celu zobrazowania problemu. (Oprócz takich wykwitów jest kilka obić i zdartej farby, tu już ewidentnie niedbałość montażystów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz1121 24.01.2022 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz1121 24.01.2022 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Przepraszam za podwójny post. Nie udało mi się wgrać grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts