Radziowiasty 25.01.2022 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Cześć, Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Niestety jestem zmuszony do jednej pralni wsadzić pralkę i pralko-suszarkę w słupku.I tu zaczęła się gehenna z szukaniem informacji. Każdy wątek który znalazłem tyczy się suszarki + pralki. Ja potrzebuje postawić w słupku pralkę i pralko-suszarkę, bez zabudowy. Pierwsze podstawowe pytanie czy można tak zrobić. Jeśli tak to czy użyć łącznika czy zrobić porządny blat nad pralką z solidnymi nogami i do niej zamocować pralko-suszarkę? Jakiekolwiek informacje będą zbawienne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro.s 29.01.2022 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Ze względu na wagę pralko-suszarki nie stawiałbym w słupku bez zabudowy. Zobacz w dowolnym sklepie dane techniczne. Suszarka 60cm z opakowaniem waży około 45 kg, pralko-suszarka około 70 kg. Jeśli chcesz w słupku to pomyśl o stelażu na którym stanie cięższe urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts