zoro33 26.01.2022 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Witam serdecznie. W projekcie (APS075+2G) mam klasyczną ławę. Chcę ją zastąpić płytą fundamentową. Jak wiadomo taka płyta ma za zadanie rozłożyć ciężar całego domu równomiernie na całej powierzchni pod nim. Standardowe nieciągłości to drobne przepusty technologiczne. Co będzie jak zrobimy w płcie większy otwór. Od zawsze marzył mi się kanał w garażu. Z uwagi na wilgotną okolice rozważałem nabycie gotowego kanału wykonanego w technologii jak szambo.https://snaptube.cam/Pytanie tylko jak bardzo wpłynie na całość konstrukcji płyty otwór na kanał powiedzmy 1na 6m. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez zoro33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 28.01.2022 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Zleć konstruktorowi przeliczenie płyty z takim otworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts