yaro137 28.01.2022 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Szukam czujki, która nadawała by się do wpuszczenia w sufit i miała zasięg ponad 6m. Obecnie mam zamontowaną Onro, ale ta się nie spisuje. Podają do 6m a tym czasem trzeba niemal stanąć pod czujką z miarką wuszło 2,5m w lini prostej, żeby zadziałała a tu chodzi o to żeby się lampki schodowe zapaliły jak dzieci potrzebują w nocy przejść do łazienki. W pokojach mają delikatne światło bo bez tego nie zasną, ale potem korytarzem po ciemku nie myśląc już o świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackZork 22.02.2022 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 dbwf-c-p5680Tu jest 10m w linii prostej, kąt 90 Dość drogie. Mam od nich czujnik światła i to jest jedyny który wykrywa wszystkie typy żarówek bez problemu. Czujnik ruchu nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts