PEDROS 28.08.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Może ktoś pomoże mi rozwiązać problem mocowania płyt gipsowo kartonowych na suficie. Problem w tym żeby cała konstrukcja (stelaż + płyta) była możliwie najcieńsza . Czy można uzyskać grubość max 3-4cm? Czy są jakieś systemy mocowania które zapewniają tak małą grubość? Może macie jakieś doświadczenia?Sufit będzie mocowany do wiązarów wzdłużnych i porzecznych do nich belek. Co zastosować? Łaty drewniane czy może jakiś stelaż metalowy?Byłbym wdzięczny za odpowiedź.PozdrawiamPEDROS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.08.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Zrobię reklamę innej gazecie - taka zielona, kosztuje chyba 6,90Kupowałam w zeszłym tygodniu. Jest wszystko o montażu GK, ale jak gazeta się nazywa nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.08.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 ja pamiętam Przewodnik budowlany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 28.08.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 nida gips (lafarge ) ma taki niski (około 1.5 cm )profil metalowy ale musiś mieć wypoziomowane podłoże do ich przykręcenia + płyta g-k grubości 9mm daje to niezły wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 29.08.2002 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 ja mam zamiar wykończyć płytą gk piwnicę - każde 0,5cm jest dla mnie cenne. poza tym strop jest lany (chyba dosłownie) bo różnice w wysokości to nawet 3-4cm. dlatego zastanawiam się czy nie przyłożyć płyt gk na klej - co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 29.08.2002 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 tomku nie przykleja!!! się płyt na sufitach i skosach poddasza tylko na konstrukcji i wkręty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 29.08.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 W sieci centrostalu zakupisz ich patent, sa to stelaze "Omegi" do mocowania plyt g-k. Sa rozne rozmiary i grubosci.Moze zorientuj sie w tym temacie.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts