mihcal 03.02.2022 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Dzień dobry, zastanawiam się w jaki sposób zabudować przyłącze wodny pompy typu monoblok. Po ociepleniu rur wygląda to mało estetycznie, a do tego z czasem zapewne UV pogorszy sprawę. Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 03.02.2022 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Sam jestem ciekaw. Mam te otulinę z pianki. na razie nic sie z tym wielkiego nie dzieje, poza lekkim stwardnieniem w miejscu narażonym na promienie. Te niewielkie ilości pianki zestarzały się wiadomo. Ponoć maty bitumiczne nie sprawdzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magep 03.02.2022 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Otulina czarna kauczukowa plus taśma aluminiowa samoprzylepna i nic się nie będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 03.02.2022 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Płaszcz aluminiowy:https://sklep.centrumizolacji.com.pl/pl/c/Plaszcze-z-blachy/167Lub jak są to wyłącznie proste odcinki rur np: K-Flex-ST-AL-CLAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihcal 04.02.2022 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Dzięki za podpowiedzi. Płaszcz aluminiowy wydaje się super rozwiązaniem, ale niestety mam za mało miejsca, a poza tym chyba trzeba je zamontować przed instalacją? Pewnie skończy się na taśmie aluminiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkalety 05.02.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Ja mam na rurkach szara otuline, na to naklejony kauczuk 19mm i całość obrobiona płaszczem z kwasowki. Jutro mogę podesłać zdjecie jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihcal 05.02.2022 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkalety 06.02.2022 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 https://ibb.co/JQsBqBZ nie wiem jak się tu zdjęcia wrzuca więc jest na takim hostingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 06.02.2022 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Płaszcz montuje się na samym końcu.Kształtki są odpowiednio nacięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts