gpel 06.02.2022 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Mam zainstalowaną aplikację Solarman na smartfonie. Próbowałem zainstalować na drugim, ale dostaję informację, że "Logger connected". Czy macie zainstalowaną tę aplikację na kilku telefonach? Z Solarman Smart nie ma problemu. Po adresie mailowym można instalować na wielu urządzeniach bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 06.02.2022 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 U mnie Solarman dziś nie działa ani na telefonie ani w kompie. Info - wszystkie urządzenia offline.Instalacja do teraz wyprodukowała dziś 2,4kWh, falownik pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpel 06.02.2022 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 U mnie Solarman dziś nie działa ani na telefonie ani w kompie. Info - wszystkie urządzenia offline. Instalacja do teraz wyprodukowała dziś 2,4kWh, falownik pracuje. Mnie chodzi o to czy można mieć zainstalowaną aplikację na więcej niż jednym telefonie. No i oczywiście, żeby działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.02.2022 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 mam w dwóch telefonach i działa na obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek82r 24.05.2023 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 U nas dziala ok, zarowno u mnie jak i u zony, nawet logujac sie w tym samym momencie na dwoch telefonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek82r 30.05.2023 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) Czy u Was Solarman tez tak przeklamuje? 50 minutowa przerwa w produkcji od 12.30 do 13.20 z powodu zbyt wysokiej czestotliwosci sieci (wtf?!) wg: 1) apk mobilna Solarman Smart 2) strona www SolarmanPv: 3) strona www SolarmanPv ale zakladka szczegolowa z logami Falownika: Tylko ta ostatnia wersja pokazuje zerowa produkcje przez 50min. Pkt 1 i 2 nie pokazuje zejscia do zera nawet na minute. Btw czym jest zbyt wysoka czestotliwosc w sieci? Wg logów falownika przez 50min byla rowna 50.6. Jakie sa przyczyny? I skutki? Poza brakiem produkcji? Edytowane 30 Maja 2023 przez Maniek82r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts