Mlotek 06.02.2022 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Witam, mocowanie starlock na oryginalnych brzeszczotach bosh wygląda w taki sposób Natomiast w różnych sklepach internetowych można naleźć coś takiego Jak widać w pierwszym przypadku samo mocowanie jest wyraźnie wypukłe, w drugim jest płaskie. Z jednej strony jedno i drugie nazywa się sarlock więc teoretycznie powinno pasować, z drugiej strony to wygląda zupełnie inaczej. Czy macie jakieś doświadczenie w tej kwestii ? Czy to będzie pasowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlotek 06.02.2022 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Chyba nie do końca bo te małe otwory w boschu nie mają żadnego znaczenia tak wygląda mocowanie po stronie urządzenia Tak wiem że zamienniki są tańsze dlatego się nad nimi zastanawiam, to że oryginał kosztuje 50zł nie byłby problemem gdyby niosło to ze sobą jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlotek 06.02.2022 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Jest to dokładnie GOP 40-30 Professionalhttps://www.bosch-professional.com/pl/pl/products/gop-40-30-0601231000 Tam nie ma nic na śrubokręt,brzeszczoty "wciska się" ten środkowy element rozkłada się i to wszystko. Zdejmuje się tak jak wspomniałeś za pomocą dźwigni.Żadnych śrubokrętów, żadnych imbusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlotek 15.02.2022 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Dla zainteresowanych, nie pasują.Jest potrzebna przejściówka, udało mi się znaleźć takie dwie https://www.amazon.pl/dp/B09QM794WNhttps://www.oslotoolcompany.com/products/starlock-adapter-click W Polsce nikt tego nie sprzedaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.02.2022 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Sprawdź jeszcze raz bo miały pasować bez przejściówki !Może coś źle widzisz.Pytałeś sprzedawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlotek 20.02.2022 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Nie pasuje, na urządzeniu jak widać na zdjęciu które wysłałem wcześniej jest "kołnierz" w kształcie gwiazdy. Te płaskie brzeszczoty nie załapują prawidłowo przez to że brzeszczot musi wejść w ten kołnierz. Nawet jeśli udałoby się to zapiąć to brzeszczot kręciłby się w kółko ponieważ nie na czym się zablokować. W wersji że śrubą blokuje się na niewielkich czepieniach o których pisał @henrykow natomiast w mojej wersji blokuje się gwiazdą. Sprzedawcy twierdzą że "zamienniki" do tego nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts