jaworznianin3 06.02.2022 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Elo szukam mikrofali jak w temacie jaka firme mi polecicie,mialem kenwood ale opcja grila nie dzialala taki wadliwy model byl jak sprawdzalem fora to wlasnie pisali ze wadliwy.Opcja grila ma faktycznie dzialac jak sie wsadzi np frytki czy chleb to ma opiec faktycznie ma byc to chrupkie.Jezeli ktos z Was mial taka poprosze o nazwe firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 18.05.2022 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Polecam mikrofalówki Amica, sam posiadam już dobre kilka lat i świetnie się sprawdza. A co do funkcji grilla, to z tego co wiem nie działa tak jak to opisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom1kow 22.06.2023 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Potwierdzam, też mam Amica (AMGF20M1GS) i jako mikrofala ok, ale grill niespecjalnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts