Natwill 07.02.2022 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Witam, Che zakupić poniższy projekt i chciałbym w nim mieć pompę ciepła lecz kotłownia wychodzi na taras, czy można powiedzmy pompę zamontować przy prawej krawędzi domu? Nie chcę popełnić błędu w kupnie jeżeli się nie da. https://www.extradom.pl/projekt-domu-ekonomiczny-2-WAH2039?source=sem&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=promocja&device=m&campaignid=8921899878&gclid=CjwKCAiAo4OQBhBBEiwA5KWu_wQwJcioScKrhXpRPCNxD8U_9FDIe6I-2neadzNd0q-BcaMMTnnaLBoCHqYQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 07.02.2022 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Wywal tą kotlownię, powiększ pokoje, zrób większą garderobę i tam wstaw pompę ciepła6m2 to za dużo na kotłownię, za mało na pralnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fegratraummoigra 08.02.2022 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 on the thought of his buddy zhuge qing, zhang chulan and feng baobao came to resolve the case with the help of "anywhere" business enterprise. how does zhang chulan display his competencies to assist the king trap the black hand backstage? what wonderful overall performance will zhuge qing, wang ye and others have? who're the people who covet the "8 wonders"? "under one guy-becoming a member of the world" may be introducedsoon!e-commerce business Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 08.02.2022 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) Tak, można.Mam praktycznie identyczny projekt i jednostkę zewnętrzną mam w szczycie domuU mnie pomieszczenie gosp. ma niecałe 8 m2 i bez problemu wchodzi pompa, odkurzacz centralny, zmiękczacz, zlew gospodarczy, pralka, suszarka automatyczna i jeszcze jest miejsce na rozstawienie zwykłej. Więc bez przesady że 6m2 na pralnię to za mało. Edytowane 8 Lutego 2022 przez Nurek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaseb 08.02.2022 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 6m2 na pralnię to aż nadto. Mam na 4 m2: pompę ciepła, uzdatniacz, pralkę, suszarkę. drzwi wejściowe i okno 90x230 też się zmieściły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts