oloha 10.02.2022 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Witam Użytkuję pompę ciepła drugi pełen sezon i zastanawiam się nad podłączeniem bezprzewodowego termostatu pokojowego SALUS 091FLRFv2. Obecnie działam na krzywej grzewczej i jest ok, ale mam wrażenie, że w okresach przejściowych jesień, wiosna taki termostat może mógłby mi zaoszczędzić trochę energii. Pytanie, czy aby na pewno mam rację ? Miałem zainstalowany termostat pokojowy mitsubishi, ale temperatura w domu wariowała a po za tym, tam jest histereza min 1 stopień. Właściwie jestem zdecydowany na Salusa, ale nie mogę nigdzie znaleźć łopatologicznego schematu jak podłączyć go do Ecodana. Czy może mi ktoś podesłać schemat lub fotki jak to dokładnie zrobić? Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmike 14.05.2023 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 Hej, mam podobny temat na tapecie, czy udało Ci się zrealizować pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts