ohmkorapt 12.02.2022 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) Cześć wszystkim,Szukasz porady.Tata przyjaciela potrzebuje nowego zasobnika ciepłej wody. Wystarczająco proste, tak pomyślałem.Butla zasilana jest z palnika na drewno i posiada grawitacyjne prymarnie.Nie jestem „Heatas” i nie jestem pewien, czy muszę być, aby przeprowadzić wymianę? Jestem bezpieczny dla gazu, oftec i nie odpowietrzyłem.Pomyślałem, że sprawdzę MI pieców https://omegle.onl/ vshare, a nie tylko uderzę w nowy cylinder, jak na przykład.Mówi, że należy zainstalować zawór nadmiarowy temperatury ze względu na niekontrolowane źródło ciepła. Posiadanie takiego ma sens, ponieważ możesz potencjalnie również ugotować cwsc.Czy jest to generalnie zasada w przypadku paliw stałych? Edytowane 14 Lutego 2022 przez ohmkorapt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts