zergeling 14.02.2022 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) Z tego co czytam deklaracje producentów to można taką farbę ceramiczną nałożyć na płyty GK pod prysznic zamiast płytek. Zdecydowanie wolałbym zamiast płytek na ścianach mieć farbę, o ile w reszcie łazienki nie mam wątpliwości to w przypadku prysznica mam wątpliwości.Czy jest to trwałe rozwiązanie? Możę jest jakieś inne trwalsze rozwiązanie nie wymagające płytek? Edytowane 14 Lutego 2022 przez zergeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.02.2022 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 No farba olejna kilkakrotnie położona. Za komuny sprawdzałą się przez dekady do ubogacenia się za Gierka i budowie fabryk płytek ceramicznych. W cenie płytek to żywice do położenia albo wymieszane z piaskiem w kształcie folii , tapety czy jak wciskają forniru kamiennnego https://duckduckgo.com/?q=fornir+kamienny&t=brave&ia=web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zergeling 15.02.2022 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 No farba olejna kilkakrotnie położona. Za komuny sprawdzałą się przez dekady do ubogacenia się za Gierka i budowie fabryk płytek ceramicznych. W cenie płytek to żywice do położenia albo wymieszane z piaskiem w kształcie folii , tapety czy jak wciskają forniru kamiennnego https://duckduckgo.com/?q=fornir+kamienny&t=brave&ia=web Tak ale nie odpowiedziałeś mi odnośnie tej farby ceramicznej czy się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 15.02.2022 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Nie wiem u nikogo nie kładłem i u siebie w domu też nie mam. Zajrzyj w kartę techniczną tej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts