meeisster 15.02.2022 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Witam Podczas budowy wykonałem studnię na wodę opadową. (6m3- 6 kręgów o średnicy 1m) Z tej studni teraz chciałem czerpać wodę za pomocą hydroforu z pompą głębinową. Studnia jest położona 1m niżej poziomu domu, a dno studni jest dodatkowo 6m niżej- czyli razem 7m.- dodatkowo studnia znajduje się około 20m od domu. Wstępnie wybrałem sobie taki zbiornik oraz pompę. Chciałem zapytać czy ten zbiornik można zamontować w pionie na ścianie (tak akurat mam miejsce)- z opisu wynika że jest on poziomy- ale sprzedawca twierdzi ze to bez znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.02.2022 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Można to zbiornik membranowy sprawdzi się do napędu nawadniania. Tylko nie wiem co to za pompa bo jeśli ślimak to wytrzyma ok 5 lat zestaw naprawczy kosztuje 170zł. Oj, zdrożał 188:yes:Występuje pod nazwą zestaw naprawczy pompy głębinowej Edytowane 15 Lutego 2022 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts