mariusz-net 16.02.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Kolejne pytanie: Jak prowadzi się kanały jak nie ma stropu/strychu. Mój domek ma otwartą przestrzeń (do szczytu dachu) . Lekki/drewniany strop jest tylko nad łazienką i pomieszczeniem gospodarczym/"kotłownią", wylany strop ale bez wylewki/ocieplenia nad sypialniami = antresola (tez do szczytu dachu). Rekuperator, rozdzielacze planuje wsadzić nad łazienkę/pom. gosp. Tylko pytanie: jak poprowadzić kanały? Mogę dać je (75 mm) pod krokwie i schować w 2 warstwę wełny/ocieplenia (15 wełny będzie między krokwiami, druga 15 na krokwiach - tam gdzie te kanały)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 16.02.2022 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Mam podobny układ do Twojego.Sufity w salonie i sypialniach do dachu. Nad środkową częścią domu poziome sufity: kuchnia, hol, łazienka i WC.Nawiewy salon i sypialnie zrobiłem na ścianach, a cała rurologia na stryszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz-net 16.02.2022 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Dzięki. Pociągne podobnie. Małe odległości to i tak się przewietrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts