zergeling 17.02.2022 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Do osób które samodzielnie montowały ogrzewanie podłogowe u siebie w domu. Ile czasu wam to zajęło? Chodzi mi o całość czyli folia, rurki, przygotowane do wpięcia w rozdzielacze. Mniej więcej w dniach przy podaniu metrażu. U mnie dom z poddaszem użytkowym ok 165m2 użytkowych. Potrzebuje oszacować ile mi to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambos 17.02.2022 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Pierwszy raz robiłem, w dwie osoby dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 17.02.2022 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Sprawna ekipa 2 osób z doświadczeniem: pierwszy dzień przycinanie wystających pianek, sprzątanie, foliedrugi dzień - rurki Przy braku wprawy liczyłbym 2-3 dni na rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 17.02.2022 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 1 osoba , 1 raz , w 3-4 dni po kilka godzin dziennie wraz z wpięciem do rozdzielaczy i ich montażem, oraz dziurawieniem ścian bo przez nie często przechodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts