Witek02 17.02.2022 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 gmina planuje montaż tzw. witacza w sąsiedztwie mojej działki w pasie drogowym. Innymi słowy pomiędzy moją działką a drogą wojewódzką. W jakiej odległości od granicy działki taki witacz może być postawiony? Czy gmina może postawić witacz bez mojej zgody tuż przy granicy działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 18.02.2022 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Jeśli zarządca drogi (wydział administracyjnej ochrony pasa drogowego) wyrazi zgodę to tak, mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek02 21.02.2022 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Dzięki. Czy witacz jest uważany za reklamę czy budowlę? Jeżeli jest to budowla, to czy nie musi być zachowana odległość od granicy działki co najmniej 2 metry? Czy znasz jakość stronę gdzie mogę trochę poczytać na temat co można a co nie można w pasie drogowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts