osowa 17.12.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Właśnie robiłam porządki na biurku , spod sterty papierów sfrunął „kolorowy latawiec” – nachyliłam się by podnieść kartkę z podłogi i uśmiechnęłam do własnych myśli ... To list mojej córci z listą o podarki . A całkiem tak niedawno ( a może dawno ? ) to ja rysowałam takie marzenia . I wiecie co ? Przyszło mi na myśl , by stworzyć takie miejsce , gdzie możemy być przez chwilkę dziećmi – ale takimi bardziej dorosłymi , i wpisać swoje marzenia do Gwiazdora – te realne : prozaiczne, jak i te mniej namacalne ... Najważniejsze , by były prawdziwe ... kto wie ? Może faktycznie się spełnią ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Taki mały gadżecik N 6260. Gwiazdor będzie wiedział (na pewno ). Na pewno . ...(oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 To może ja pierwsza Chciałabym, żeby Gwiazdor (dla scisłości- ja się urodziłam w Poznaniu ) zechciał wrzucić mi w tym roku pod choinkę piękne lampy do całego domu, wielki dębowy stół, komódki, telewizor, kino domowe ( ), grilla z wędzarenką do ogrodu, żeby wykończył poddasze... Żeby sprawił, że nasze zwierzaczki nie będą aż tak broiły A tak naprawdę to sama nie wiem Chyba tak po cichutku zaczynam myśleć o tym, że i chciałabym i boję się, że Gwazdor dogada się z bocianem i w ciągu nadchodzącego roku okaże się, że nasz świat staje do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Tak długo myślałam, że aż mnie Stańczyk strącił z pierwszego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Sie czepiasz, zostało w Poznaniu. Łosowa i co byśma bez ciebie robili, hęęę? Taki pikny wątek. Poczekaj, aż się ludzie zwiedzą. Ty, ty... kolekcjonerko marzeń ty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wątek jak na razie bardzo rogaty i oszczędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Anka czy ja dobrze kojarzę? Czy ty mnie imputujesz że te dzwoneczki na czapce to od zaprzęgu? Czerwononosy to ja może będę przy weekendzie, jeno misia Pandę muszę na parking odstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Niiii... Ja tylko coś tak o uparych koziołkach pomyślałam Sama nie wiem dlaczego A z czerwonym nosem to uważaj. Mężczyznom nie jest z takim najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A Gwiazdor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Są kobiety, są mężczyźni, jest Zajączek i jest Gwiazdor. Ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 "A Kopernik była kobietom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 17.12.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Bardzo bym chciała aby przyszły rok był pełen radosnych wiadomości i wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Cóżem ja chciała... no cóżem chciała... zapomniałam... Aaaaa!!! No jak!!! Takich 6 cyferek, coby je szacowna komisja ds. gier losowych, czy jakoś tak, kiwaniem głowy przyklepała... bo... pieniądze szczęścia nie dają... tym co je mają. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.12.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 oj, matka pięknie prawisz ja teź chce taki świsteczek. A prócz tego - to może napiszę do Bociana zamiast do Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ja nie jestem zachłanny.Wystarczy 20mln w gotówce,Jeep dla mnie,RAV4 dla żony,trochę ciuchów od kreatorów,paciorki i koraliki od jubilera,działeczka 20ha i skrzynka Romanee Conti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 17.12.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 ............ i wpisać swoje marzenia do Gwiazdora – te realne : prozaiczne, jak i te mniej namacalne ... Najważniejsze , by były prawdziwe ... kto wie ? Może faktycznie się spełnią ? ... To ja tak cichutko sobie westchnę................... Niech moje dziecko wstanie z wózka inwalidzkiego na nogi i pójdzie samo .......... Niech mój dom zacznie rosnąć..................... Niech mąż dalej będzie oparciem................ Niech spotykam na swej drodze dobrych ludzi....... Niech Opatrzność czuwa nad moją rodziną....... Dzięki Osowo za ten wątek................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 a ja prosiłabym cichutko o czas.... ktory ciągle mi pędzi nieublaganie ... i o spokojny sen .... może nie śnia mi sie koszmary ,ale rano pamietam swoje sny i jestem raczej niewyspana.... i o ....Ty wiesz o co ..... .....i żeby wszystkim spełnily sie te dobre marzenia ..... http://www.choinka.wiersze.pl/images/prezenty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Wiadomo jak wszystkim budującym doskwiera nam brak kasy więc gwiazdorek mógłby zerknąc przychylnym okiem Ale tak najbradziej to żdrowia dla całej rodzinki duzo zdrowia A reszta jakoś sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 ...a ja bym chciał miec w swieta wszystkich w domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 ja bym chciała.....miało być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts