Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak czytam i myślę, że dla mnie kasy już nie starczy :cry: No to może chociaż umorzenie kredytu :D

A tak na poważnie to zdrowia, cierpliwości i trochę wolnego czasu na głupoty - tylko skąd Mikołaju to wytrzaśniesz?

Ja bym chiała, żeby spełniło się marzenie Zary (to pierwsze). Całusy dla Twojego maluszka (nie wiem, czy maluszek mały, czy duży, ale każde dziecko to maluszek)!

No Gwiazdorze!

Uświadomcie mnie kto zacz ten Gwiazdor? W jakich stronach przebywa? Na Śląsku takiego nie znają. Dajcie adres, jak taki skory do dawania to może coś podrzuci na budowę? Najlepiej kartę płatniczą pt "no limit" :D

Pikuś

To ja tak cichutko sobie westchnę...................

Niech moje dziecko wstanie z wózka inwalidzkiego na nogi i pójdzie samo ..........

Zara ... niech się nam spełni ... Oddam za to ten śliczny domek.

NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. :cry:

Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży.

Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać :wink: to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić :) .

I moze wstanie.

NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. :cry:

Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży.

Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać :wink: to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić :) .

I moze wstanie.

Jeśli Funiu pozwolisz to i ja się pod tym podpiszę. :)

Westchnęłam cichutko i prawdziwie i cóż.............

DZIĘKUJĘ WAM ZA TE ODDANE ŻYCZENIA

przy takim wsparciu spełni sie na pewno jak nie w tym nadchodzącym to w którymś następnym................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Życzę Wam wszystkim aby Wasze życzenia (nie tylko te napisane) spełniły się jak najszybciej :p

Aga

A moje prosby te najglebsze sa takie ze Mikolaj czy Gwaizdor nie moga mi ich dac :cry: one sa natury duchowej.

Ale z materialnej do bym narysowala na kartce:

lusterko , kapcie, rolety i wszystkie zabawki jakie sa prezentowane w reklamach kanalu "fox kids play" zeby moj synek juz mi dal z nimi spokoj :p :wink:

Zycze wszystkim wspanialych prezentow i spelnienia marzen :p

Zara, teraz to już nie ma wyjścia, musi się spełnić! Zasypiemy Gwiazdora listami :) Zresztą on dobry jest, tylko roboty ma dużo, dlatego czasem trzeba trochę poczekać. Głuptas nie wie, które życzenia spełniać w pierwszej kolejności :-?

A ja mam takie skromne życzenie...

Proszę o linię komunikacji miejskiej z miejscowością, gdzie wybudowałam swój dom...połaczenia co 1/2 godz.

Ewentualnie bardziej do życia dostosowanych połączeń PKP :wink:

pozdrawiam

Edzia