kc 20.12.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Co tu ukrywać - niech mi przyniesie dużo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 20.12.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Tak czytam i myślę, że dla mnie kasy już nie starczy No to może chociaż umorzenie kredytu A tak na poważnie to zdrowia, cierpliwości i trochę wolnego czasu na głupoty - tylko skąd Mikołaju to wytrzaśniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 20.12.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Daj zdrowie, możliwość obcowania z bliskimi przez święta i po nich, trochę szczęścia i do tego poczucie bezpieczeństwa.... także finansowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.12.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ja bym chiała, żeby spełniło się marzenie Zary (to pierwsze). Całusy dla Twojego maluszka (nie wiem, czy maluszek mały, czy duży, ale każde dziecko to maluszek)! No Gwiazdorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.12.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ja też poproszę o spełnienie marzenia Zary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 21.12.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Uświadomcie mnie kto zacz ten Gwiazdor? W jakich stronach przebywa? Na Śląsku takiego nie znają. Dajcie adres, jak taki skory do dawania to może coś podrzuci na budowę? Najlepiej kartę płatniczą pt "no limit" Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Pikuś dla wyjaśnienia: Ten Gość może ci się przedstawić: - My name is Kloss, Santa Kloss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 22.12.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 To ja tak cichutko sobie westchnę................... Niech moje dziecko wstanie z wózka inwalidzkiego na nogi i pójdzie samo .......... Zara ... niech się nam spełni ... Oddam za to ten śliczny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.12.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży. Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić . I moze wstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.12.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 - My name is Kloss, Santa Kloss. Nie z nami te numery,Brunner! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży. Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić . I moze wstanie. Jeśli Funiu pozwolisz to i ja się pod tym podpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 23.12.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Westchnęłam cichutko i prawdziwie i cóż............. DZIĘKUJĘ WAM ZA TE ODDANE ŻYCZENIA przy takim wsparciu spełni sie na pewno jak nie w tym nadchodzącym to w którymś następnym................. Życzę Wam wszystkim aby Wasze życzenia (nie tylko te napisane) spełniły się jak najszybciej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A moje prosby te najglebsze sa takie ze Mikolaj czy Gwaizdor nie moga mi ich dac one sa natury duchowej. Ale z materialnej do bym narysowala na kartce: lusterko , kapcie, rolety i wszystkie zabawki jakie sa prezentowane w reklamach kanalu "fox kids play" zeby moj synek juz mi dal z nimi spokoj Zycze wszystkim wspanialych prezentow i spelnienia marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 23.12.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Zara, teraz to już nie ma wyjścia, musi się spełnić! Zasypiemy Gwiazdora listami Zresztą on dobry jest, tylko roboty ma dużo, dlatego czasem trzeba trochę poczekać. Głuptas nie wie, które życzenia spełniać w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A ja mam takie skromne życzenie... Proszę o linię komunikacji miejskiej z miejscowością, gdzie wybudowałam swój dom...połaczenia co 1/2 godz. Ewentualnie bardziej do życia dostosowanych połączeń PKP pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.12.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 A ja dla Wszyskich zdrowia bym chciała. A dostałam coś ładnego, ślicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts