Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LIST do Gwiazdora - CO CHCIELIBYŚCIE DOSTAĆ ?

osowa

Recommended Posts

NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. :cry:

Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży.

Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać :wink: to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić :) .

I moze wstanie.

NO jak przeczytałam życzenia Zary, to pomyślałam sobie, że te nasze marzenia o pieniążkach nie są ważne. :cry:

Trzymam kciuki Zara, za całą Waszą rodzinkę, za dziecko w szczególności. Odaje Ci swoje życzenie, do mnie Gwiazor jeszcze zdąży.

Jak ten świstek z 6 liczbami ma ktoś od niego dostać :wink: to może Wy. Może da sie coś zoperować, naprawić :) .

I moze wstanie.

Jeśli Funiu pozwolisz to i ja się pod tym podpiszę. :)

Westchnęłam cichutko i prawdziwie i cóż.............

DZIĘKUJĘ WAM ZA TE ODDANE ŻYCZENIA

przy takim wsparciu spełni sie na pewno jak nie w tym nadchodzącym to w którymś następnym................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Życzę Wam wszystkim aby Wasze życzenia (nie tylko te napisane) spełniły się jak najszybciej :p

Aga

A moje prosby te najglebsze sa takie ze Mikolaj czy Gwaizdor nie moga mi ich dac :cry: one sa natury duchowej.

Ale z materialnej do bym narysowala na kartce:

lusterko , kapcie, rolety i wszystkie zabawki jakie sa prezentowane w reklamach kanalu "fox kids play" zeby moj synek juz mi dal z nimi spokoj :p :wink:

Zycze wszystkim wspanialych prezentow i spelnienia marzen :p

A ja mam takie skromne życzenie...

Proszę o linię komunikacji miejskiej z miejscowością, gdzie wybudowałam swój dom...połaczenia co 1/2 godz.

Ewentualnie bardziej do życia dostosowanych połączeń PKP :wink:

pozdrawiam

Edzia