rafalpl 21.02.2022 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Potrzebuję rozkleić szyby ze starych okien jednak kompletnie nie idzie ich rozkleić. Są tak mocno sklejone (pewnie kiedyś takie mocne robili bo rozklejałem szyby z nowszych okien i tam nie ma problemu). A tu nic nie idzie próbowałem opalarką i też nic. Może ktoś ma pomysł jak rozkleić tak mocno zespolone szyby. Za wszelkie porady dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.02.2022 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Wielokrotnie rozcinałem ostrym nożem.Oczywiście należy to wykonywać delikatnie, w gumowych rękawicach i uważać mimo to, aby nie skaleczyć dłoni oraz żeby nóż nie pękł- szyba czasami też pęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalpl 22.02.2022 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Przecież pisałem że mam doświadczenie w rozklejaniu zespolonych szyb i dobrze wiem że nożem się rozcina. Jednak te są tak mocno zespolone że nie idzie nic zrobić próbowałem już nożami, opalarką, drucikami, żyłką i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.02.2022 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Przecież pisałem że mam doświadczenie w rozklejaniu zespolonych szyb.... Gdzie napisałeś? Ps. W branży okiennej szyby zespolone lądują w kontenerze ze stłuczką. Może spróbuj na forum szklarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts