kamil_GDN 25.02.2022 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Hej,Szukam dalej rozwiązania do sterowania grzejnikami w mieszkaniu za pomocą pieca CO dwufunkcyjnego.Złożyłem tym razem taki zestaw, Honeywell z tego co kojarzę, to dobra firma, miałem okazję mieszkać z tymi sterownikami jakiś czas za granicą i wszystko wydawało się w porządku. 1. 3x głowice HR92EE (lub HR91, bo w sumie skoro mam sterownik, to po co mi kontrolowanie temp na głowicy) - 279 PLN/249 PLN 2. uchwyt ścienny ATF600 - 199 PLN 3. moduł przekaźnikowy BDR91A1000 - do podłączenia piecyka - 405 PLN 4. sterownik ATC928G3026 - do łączenia pomiędzy modułem przekaźnikowym oraz głowicami - 749 PLN Czy ktoś używał w/w głowic lub nawet zestawu? Zależy mi na cichej pracy samych głowic przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts