Lebron87 28.02.2022 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Witam upadla mi tępa ciężka rzecz i narobiła szkód był to krążek od hantla który spadł jego okrągła krawedzia.... Jest to gruba rysa wyglądająca jak dziura . Teraz nie wiem co z tym fantem. Jest to 6 rząd od ściany ale nie wiem czy demontować można z obojętnie której strony? Czy jest sens kupować wosk do ubytków na spróbowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lebron87 28.02.2022 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Są to panele marki kaindl farco cogy natural touch. Może ktoś się orientuje czy zapięcia w nich nadają się do demontażu i ponownego montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.02.2022 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 No to masz problem - ale z tego co wiem każdy panel da się zdemontować by potem ułożyć go na klej - to jest rozwiązanie które często się stosuje - zasada clic clic a potem Vicol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lebron87 28.02.2022 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 No to masz problem - ale z tego co wiem każdy panel da się zdemontować by potem ułożyć go na klej - to jest rozwiązanie które często się stosuje - zasada clic clic a potem Vicol Super ale od której strony można demontowac? Czy strona nie ma znaczenia? Wiem że układałem od strony co mam bliżej bo 6 rzędów s tam gdzie kończyłem mam 15 rzędów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.02.2022 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Od tej co skończyłeś - nie zawsze zostawia się odpowiednią szczelinę wokół paneli i to utrudnia sprawę - z innego miejsca wyłamiesz zatrzaski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lebron87 01.03.2022 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 No to masz problem - ale z tego co wiem każdy panel da się zdemontować by potem ułożyć go na klej - to jest rozwiązanie które często się stosuje - zasada clic clic a potem Vicol Super ale czy jest obojętne od której strony rozbiore? Panele nawet mogą się zepsuć bo całe szczęście po 3 lata są w sklepie i nie będzie to drogie gdyby nie było znaczenia od której strony rozbiore bo to by bylo jakies 5 M2 czyli jakieś 200 zł a Man jezcze zapas a takie lepsze zestawy naprawcze to ponad 100 i jescze niewiadomo jaki efekt Od tej co chce chce rozbierać mam same pełne panele a od tej dalszej strony ostatni rząd jest dociety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lebron87 01.03.2022 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Od tej co skończyłeś - nie zawsze zostawia się odpowiednią szczelinę wokół paneli i to utrudnia sprawę - z innego miejsca wyłamiesz zatrzaski! Czyli lipa bo od drugiej mam 3 razy więcej rzędów. Całe szczęście panele nie są jednolite i mają takie jak y czarne krechy oryginalnie jakby ktoś kredkami pastelowymi przejechał to może łatwo uda się zatuszować kitem do drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwa 08.03.2022 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Spróbuj wyciąć tylko ten uszkodzony panel bez demontażu innych i wstaw w to miejsce nowy na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts