dwiecegly 20.03.2022 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Węgiel to syf, dobrze że wszyscy mądrzejsi ccą go wyeliminować. Niestety ten burdel na wschodzie może to trochę spowolnić. Ale mam nadzieje że nie o więcej niż rok, dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 20.03.2022 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Węgiel to syf, ... Ale mam nadzieje że nie o więcej niż rok, dwa.A co z tobą dlaczego się za to nie weźmiesz i sam go nie wyeliminujesz, że co – mądrzejszy od innych nie jesteś i dlatego na innych liczysz, że za ciebie coś zrobią. Skąd nadzieja twoja, że za rok czy dwa żyć jeszcze będziesz a nie że jutro odwalisz kitę z powodu syfu o którym piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 20.03.2022 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 trza się tylko zdecydować i ruszyć, bo jakoś nutę narzekania i bezsilności wyczuwam. Nutę to masz dzisiaj Ty do pisania. Od kilku lat jestem propagatorem czystego bezdymnego palenia więc gdyby chciał to by przyszedł i się spytał. Ależ gdzie tam honor nie pozwala nawet gdy traci miliony przez komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 20.03.2022 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Węgiel to syf, Długo nie trza był czekać- jest ten co się utożsamia z tymi 'mądrymi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 20.03.2022 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 ... gdyby chciał to by przyszedł i się spytał. Ależ gdzie tam honor nie pozwala nawet gdy traci miliony przez komin.No to trzeba gościa złamać – wziąć rzecz jak facet na klatę i posłużyć się łagodnymi środkami twardej perswazji a się przekonasz, że gościu wymięknie. Piszę o tym po doświadczeniach w mojej okolicy. SM prawa kopcić zabronić nie ma ale ma prawo kotłownię i palenisko zlustrować czy np. kopciuch nie spala śmieci a przy okazji zgodnie z prawem może jeszcze inne rzeczy skontrolować – no i jak wpadną, to zawsze se coś znajdą i z pustą dłonią nie odchodzą - więc jak nie marchewką, to kijem – gwarancja jest na to, to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 20.03.2022 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Nutę to masz dzisiaj Ty do pisania.@DUNIA.MD by po próżnicy czasu nie tracić a że hołotę i warchoł uświadamiać trzeba, to wyraź swe zdanie jak po Twojemu by to wyglądało gdyby w tym palenisku kowalskim był węgiel suchy i gdyby ono w czasie rozpalania było nakryte czymś w rodzaju lejka, który by tu chciał nie chciał pełnił rolę palnika. Po mojemu wyglądało by to zdecydowanie lepiej i to pod każdym względem. Jak rozpalić piec kowalski na węgiel kamienny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 25.03.2022 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Niestety ten burdel na wschodzie może to trochę spowolnić. Ale mam nadzieje że nie o więcej niż rok, dwa. Oj niech ta ustawka kończy się jak najszybciej i niech wielki mąż stanu Władymir pokaże jankesom gdzie ich miejsce na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 25.03.2022 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Oj niech ta ustawka kończy się jak najszybciej i niech wielki mąż stanu Władymir pokaże jankesom gdzie ich miejsce na mapie.Nooo – ja pierdziele – może jeszcze do tego wszystkiego zaczniecie się domagać, by u nasz obozy koncentracyjne zaczęli budować w imię tego ładu zielonego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 25.03.2022 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Potrzebujemy tego rynku , statkiem z USA czy Australii nie będzie taniej.Mateusz może obiecywać gruszki na wierzbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 25.03.2022 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) Oj niech ta ustawka kończy się jak najszybciej i niech wielki mąż stanu Władymir pokaże jankesom gdzie ich miejsce na mapie.Potrzebujemy tego rynku , statkiem z USA czy Australii nie będzie taniej. Mateusz może obiecywać gruszki na wierzbie. Potrzebowaliśmy, potrzebujemy i potrzebować będziemy ale za jaką cenę – do tej pory jak dla mnie umiarkowanie pisałeś aż tu nagle takie kwiatki – jeśli faktycznie masz takie zdanie jak napisałeś #208 – bij się o nie – ale uprzedzam i nie traktuj tego jak coś osobistego, bo ja też bić o swoje się będę po mimo rekomendacji @Slawko123 za słownictwo - tego typu rekomendacje mnie walą a z tego względu dalej : hitlera, stalina i putina z małych liter pisałć będę – mimo zasad pisowni i w tym na tą okoliczność przewidzianych !!! Edytowane 25 Marca 2022 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 25.03.2022 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Była Jugosławia, Syria , cały Bliski Wschód, Afryka tam ginie lub zginęło nieporównywalnie więcej ludzi.To wszystko dzieje się lub działo w naszych czasach.Dlaczego nagle życie ukraińca lub rosjanina jest cenniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 25.03.2022 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Nooo – ja pierdziele – może jeszcze do tego wszystkiego zaczniecie się domagać, by u nasz obozy koncentracyjne zaczęli budować w imię tego ładu zielonego !!! Jakie obozy ? O czym ty prawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts