mistalova 29.04.2022 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 A ja widzę ich nawet w TV:https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/47388/koszulka-polska-bez-islamu-w-sejmie-nitras-interweniuje.html Ta koszulka idealnie wypełnia znamiona faszyzmu, fundamentalizmu religijnego oraz rasizmu.Co to za kraj, żeby można w nim było tak otwarcie propagować ww. patologie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 29.04.2022 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 A ja widzę ich nawet w TV: https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/47388/koszulka-polska-bez-islamu-w-sejmie-nitras-interweniuje.html Ta koszulka idealnie wypełnia znamiona faszyzmu, fundamentalizmu religijnego oraz rasizmu. Co to za kraj, żeby można w nim było tak otwarcie propagować ww. patologie? A co Ci mają pokazywać ? Ludzi spacerujących z dziećmi po parku ? Trafi się jakiś oszołom w koszulce i robią sensację gościu powinien dostać solidny mandat i tyle w temacie. Pomyśl że naprawdę mało ciekawych rzeczy musi się dziać, skoro piszą o jakimś przygłupie w koszulce. Takie akcje to czysta prowokacja i nie powinno się wcale o tym wspominać, bo przecież o to chodziło prowodyrowi. Podobnie było kiedyś z tym łysym facetem na marszu niepodległości, który pomalował się na czarno O takich sprawach to powinni pisać jedynie na pudelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.05.2022 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 A ja widzę ich nawet w TV: https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/47388/koszulka-polska-bez-islamu-w-sejmie-nitras-interweniuje.html Ta koszulka idealnie wypełnia znamiona faszyzmu, fundamentalizmu religijnego oraz rasizmu. Co to za kraj, żeby można w nim było tak otwarcie propagować ww. patologie? "Mężczyzna w koszulce "Polska bez islamu". Interwencja posła PO" masz rację. ta polska to jednak okropny kraj. niemcy na ten przykład to jest wzór. tolerancja i wszyscy się kochają, tam to jest życie. "Wznoszono antysemickie okrzyki i hasła podżegające do nienawiści... demonstranci wykrzykiwali hasła takie, jak „brudni Żydzi”...grupa młodzieży wielokrotnie wykrzykiwała hasła organizacji terrorystycznej Hamas." https://euroislam.pl/kolejna-odslona-antysemityzmu-w-niemczech/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 03.05.2022 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 To zobacz co faszyści wyrabiają u nas na marszu niepodległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.05.2022 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 matki z dziećmi nazywasz faszystami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.05.2022 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Te, które bohatersko atakowały Empik 2 lata temu Nawet z Włoch te matki z dziećmi przyjeżdżają na nasz marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.05.2022 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 to tam kobiety się lały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.05.2022 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 pewnie masz lepsze źródła. ale żeby tyle tysięcy ludzi, tysięcy rodzin nazwać faszystami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.05.2022 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 No skoro te rodziny podpalają mieszkania, rzucają kamieniami i napadają na sklepy, to chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 04.05.2022 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 zaszufladkowałeś 150 tysięcy Polaków. brawo ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.05.2022 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 to tam kobiety się lały? A czy mistalova pisał coś o kobietach ? On pisał o faszystach, ty zacząłeś o kobietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.05.2022 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 zaszufladkowałeś 150 tysięcy Polaków. brawo ty. Nie pisałem, że wszyscy są faszystami, ale skoro w tej grupie znajdował się zaskakująco duży procent faszystów, to wniosek nasuwa się sam. Co również znamienne, występowanie faszystów, fundamentalistów religijnych i rasistów jakoś zawsze pojawia się razem. A i jeszcze grupa socjalistów głosująca na pis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.05.2022 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Nawet z Włoch te matki z dziećmi przyjeżdżają na nasz marsz a po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.05.2022 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 To już po tym, jak poruszyłeś temat kobiet. Emotikonka na końcu powinna zapalić ci lampkę, następnym razem wstawię trzy.I jeszcze dopiszę: *sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.05.2022 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 czyli kłamstwo. emotka znaczy u ciebie kłamstwo? o przepraszam - sarkazm.przypomnę, że za podobne sarkazmy z mojej stromy pognałeś do moderatorów żeby mi wpisy pokasowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.05.2022 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Ironia to nie kłamstwo https://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Nie rozumiesz ironii - zapytaj syna * * - ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.05.2022 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 czyli kłamstwo. emotka znaczy u ciebie kłamstwo? o przepraszam - sarkazm. przypomnę, że za podobne sarkazmy z mojej stromy pognałeś do moderatorów żeby mi wpisy pokasowali. Oj biedaczysko, zawsze wiatr w oczy... Następnym razem, dla ciebie, postaram się pisać w mniej skomplikowany sposób, a ironię, tudzież sarkazm podkreślę (specjalnie dla @savage7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.05.2022 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 tylko żebym ja się tym razem nie oburzył na te twoje sarkazmy i nie poleciał z donosem do admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.05.2022 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 tylko żebym ja się tym razem nie oburzył na te twoje sarkazmy i nie poleciał z donosem do admina. Będziesz miał podstawę to "poleć" do admina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.05.2022 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 tylko żebym ja się tym razem nie oburzył na te twoje sarkazmy i nie poleciał z donosem do admina. Ze swej strony urazy żywić nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts