SAVAGE7 31.07.2022 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 co tam w temacie panowie? no bo zima idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.07.2022 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 A to już jesieni nie będzie? :confused:No to skoro idzie zima to trzymaj się ciepło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.07.2022 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 jak to nie słyszałeś? teraz mamy tylko dwie pory roku. ech te cholerne zmiany klimatu. właśnie założyłem slipki i heja na zewnątrz. kurna leje jak cholera, ale to nic, ja wierzę klimatologom i się roztapiam dosłownie swoją drogą ogłupianie propagandowe wali po oczach... trzeba tylko te oczy otworzyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2022 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 A to jakaś średnia długookresowa, czy może temperatura z jednego dnia ?Bo jeśli to drugie, to wiesz, właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu... Nadmienię jeszcze tylko - co powyższy post ma do tematu założonego przez Andrzej Wilhelmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.08.2022 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 kolorystyka ma sugerować, że kontynent spalony do cna. ty chyba nigdy oczu nie otworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.08.2022 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie obchodzi mnie kolorystyka i nic mi nie "sugeruje", zwracam uwagę na wartość liczbowe.Ale żebyś nie czuł się znów osaczony propagandą, to uspokajam cie - większość map pogodowych jest jednak w uspokajającym, zielonym kolorzehttps://www.google.com/search?q=mapa+pogody&sxsrf=ALiCzsYs93QHYW_habmZIOgo1ccUvr9Clg:1659335707027&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiFpIWbg6X5AhVhVfEDHVKfBLMQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=881&dpr=1 co do otwierania oczu, to polecam to zrobić, szczególnie zanim zamieścisz coś na FMhttps://www.reuters.com/article/factcheck-meme-forecasts-idUSL1N2Y11HYhttps://factcheck.afp.com/doc.afp.com.32C27XA Pięknie się dałeś wpuściść ale to normalne bo wg badań socjologów chętnie linkujemy, podajemy dalej informacje, które zgadzają się z naszym punktem widzenia, nie dbając o weryfikację ich autentyczności.Stąd zalew fake newsów dla naiwnych Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 02.08.2022 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 taaaa narracja wciąż ta sama, rozżarzona do czerwoności ziemia i straszenie falami upałów. tak wirtualna polska przedstawia najbliższą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.08.2022 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) No to się przerzuć na onet, albo interię, skoro cię ten kolor gryzie.Gdziekolwiek, byle nie tam, gdzie wciskają ci kit w postaci mapy z 2018r podpisanej jako "1986" I nie wiem, gdzie widzisz "straszenie" falą upałów.Ot informacja (ostrzeżenie) o możliwej temperaturze 37C Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts