Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czyżbyś kupował w firmie Ilaszczuk Okna Z Łomży - bo to chyba jedyny punkt Urzędowskiego w tym mieście, mający oddział w Warszawie.

Ja u nich też zamówiłem Okna Galux.

Rozmawiam z tą firmą. Ile można wytargować rabatu? Jeśli to nie tajemnica? Jaka jest dopłata do P4?

patunia -czy już masz je zamontowane czy na razie zamówione?

Zamontowane od jesieni :) Przez ekipę poleconą przez dystrybutora okien i Urzędowskiego - dzięki temu mamy przedłużoną gwarancje na okna. Są śliczne!

Wydaje mi się,że wiele osób dostało upusty nie od cen fabrycznych a od cen danego dilera.Ja dawałem do wyceny swoje okna w trzech różnych firmach.Ceny wyjściowe były identyczne,rabaty na poziomie 6-8%.

Dlatego myślę,że w tych 25% rabatu to było 20% ponad cennik fabryczny.

ja dostałam 12% rabatu . sprawdzałam cenę z oferty przedstwaiciela z cennikiem na stronie urzędowskiego - były takie same . od tego - 12 % . Zadzwoniłam do kilku przedstwicieli w Warszawie + Radom nigdzie nie dawali więcej .

Okna galux meranti

a mi tak:

w jednym salonie: 10% galux meranti, a 23% na sosne galux

w drugim salonie: 4% galux meranti (i sie upierali że nie możliwe więcej :lol: )

w trzecim salonie: 8% galux meranti

a i tak chyba nie kupie Urzędowskiego tylko Gidanex

• 3 months później...
polecam okna "Urzędowskiego' mahoń meranti m1 , profil DJ88 szyba potrójna 0,5 NIE MA LEPSZYCH!!!!!!!!!!!!! :)

windona Witamy Cię oczywiście na forum, ale postów na temat okien jest dużo. Romumiem więć, że chciałaś się pochwalić :)

Pozdrawiam

TadekL