P.e.t.e. 19.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Minęło parę miesięcy, więc odświeżam post. Jakie macie wrażenia po zamontowaniu okien Galux? Ja powoli przymierzam się do zakupu Galux'ó w wersji 3-szybowej (w tej wersji mają ona nazwę Gelux). Duża część moich okien ma wymiar 146x144 - chętnie wybrałbym wersję bez słupka w środku, bo jest po prostu tańsza.Tylko czy faktycznie brak tegoż słupka nie wpłynie negatywnie na statykę okna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ja mam już zamontowane okna, ale ze słupkiem , póki co jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilu1 19.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam Tez mam zamontowany Galuxy od 2 miesiecy. Okna są solidnie wykonane i mają super wygląd. Bez porównania z wszystkimi drewnianymi oknami jakie widziałem. Mam takze drzwi wew i zew Urzedowskiego. pozdrawiamwilu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 20.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja również od miesiąca mam zamontowane okna i drzwi zewnetrzne Urzędowskiego i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 to dobry produkt - jeden z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 21.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Mam takze drzwi wew i zew Urzedowskiego. Ja też chyba zdecyduję się na całość stolarki od Urzędowskiego - po prostu podobają się mi ich wyroby. Jeśli można zapytać - czy przy zakupie okien + drzwi zewn. + drzwi wewn. dostałeś jakiś przyzwoity rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilu1 23.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Rabat dostałem ale procentowo nie wiem ile to było (15% na pewno). Po prostu nawet bez rabatu byłem zdecydowany na ich wyroby. Kazda ekipa która u mnie cokolwiek robiła zawsze zwracała uwage na okna i drzwi. Całość wyniosła mnie około 35 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 My też mamy Galuxy (tak a'propos Gelux to nie nazwa okna trzyszybowego. To miała byc nazwa serii, ale była zbyt podobna do Velux), również bezsłupkowe, dodatkowo duże przesuwne drzwi tarasowe. Wprawdzie jeszcze nie mieszkamy, ale okna siedzą już od dobrych dwóch miesięcy. Oglądaliśmy różne okna, ale te spodobały się nam najbardziej. No i dystrybutor był fachowcem, potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.09.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 No i dystrybutor był fachowcem, potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. A czy mógłbyś polecić tego dystrybutora? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 23.09.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 No i dystrybutor był fachowcem, potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. A czy mógłbyś polecić tego dystrybutora? . a ja polecam dystrybutora z Wesołej - naprawde kompetentni ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 24.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 do michałaa drzwi tarasowe masz z progiem czy bez progu.mamy już zamówione,ale dla mnie ten próg mógłby być mniejszypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 do michała a drzwi tarasowe masz z progiem czy bez progu.mamy już zamówione,ale dla mnie ten próg mógłby być mniejszy pozdro Drzwi niestety z progiem, cena bezprogowych nas powaliła. Stwierdziliśmy, że jednak będziemy podnosić nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No i dystrybutor był fachowcem, potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. A czy mógłbyś polecić tego dystrybutora? . Okna zamawialiśmy w Starej Miłosnej, mogę Ci wysłać numery mailem Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 26.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 do michała a drzwi tarasowe masz z progiem czy bez progu.mamy już zamówione,ale dla mnie ten próg mógłby być mniejszy pozdro Drzwi niestety z progiem, cena bezprogowych nas powaliła. Stwierdziliśmy, że jednak będziemy podnosić nogi. a my kupilismy bezprogowe - fakt cena powala z nóg ale funkcjonalność drzwi bezprogowych jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 26.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No i dystrybutor był fachowcem, potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. A czy mógłbyś polecić tego dystrybutora? . Okna zamawialiśmy w Starej Miłosnej, mogę Ci wysłać numery mailem Michał To ja też poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 26.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 arekczy miałeś wyliczoną różnicę między jednymi a drugimi drzwiami?ew.jakie masz duże drzwi i w jakiej cenie nabyłeśczy nie boisz się że śnieg lub deszcz będzie ci się wlewał do środka?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 27.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 arek czy miałeś wyliczoną różnicę między jednymi a drugimi drzwiami? ew.jakie masz duże drzwi i w jakiej cenie nabyłeś czy nie boisz się że śnieg lub deszcz będzie ci się wlewał do środka? pozdro z tego co pamiętam to różnica między zwyklymi drzwiami a moimi wyniosła około 3000pln. Całkowity koszt oscylował w granicach chyba 8 tys., są wykonane w profilu galux - dopłacałem jakieś 800 pln za sam profil. moje drzwi maja 260 cm szerokości na 230 wysokości. Nie wiem jak ze sniegiem ale kilka sporych deszczy już przeszły moje drzwi i nawet kropelka się nie dostała do wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 27.09.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 dzięki,muszę zadzwonić i się zapytać,bo już zamówiliśmy z szybą p4pozdroa ma ktoś może szybę pokrytą tzw. lustrem.są tego trzy kolory,nie widziałam żadnego i trudno mi się zdecydować na któryś.czy ew.można takie coś nakleić na już osadzone okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 27.09.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 dzięki,muszę zadzwonić i się zapytać,bo już zamówiliśmy z szybą p4pozdroa ma ktoś może szybę pokrytą tzw. lustrem.są tego trzy kolory,nie widziałam żadnego i trudno mi się zdecydować na któryś.czy ew.można takie coś nakleić na już osadzone okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 03.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 WITAM mam pytanie do tych co ostatnio zamawiali okna galux jaki rabat udało wam się wynegocjować wydaje misię że 10 %przy 22 oknach to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts