P.e.t.e. 04.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witaj ! Od dwóch lat mam zamontowane Galuxy Urzędowskiego - okna w kolorze S5 i drzwi wejściowe w tym samym kolorze z doświetlem /też Galux/ Przez te 2 lata njamniejszego problemu ani z oknami ani z drzwiami. Okna po kilku miesiącach wymagały tylko lekkiej regulacji na okuciach i od tego czasu - no problem. Mogę polecić. Jedyny ból tej firmy - to terminy. ooooooo ......... długaśne. Odkad skonczyla sie zeszloroczna promocja na dab - terminy skrocily sie i to znacznie. Poza tym podobno obecnie nawet poslizgow nie ma, a i zdarza sie, ze okna przed terminem sa do odbioru... Zobaczymy czy to prawda - w polowie maja mam termin odbioru swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 04.04.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witaj ! Od dwóch lat mam zamontowane Galuxy Urzędowskiego - okna w kolorze S5 i drzwi wejściowe w tym samym kolorze z doświetlem /też Galux/ Przez te 2 lata njamniejszego problemu ani z oknami ani z drzwiami. Okna po kilku miesiącach wymagały tylko lekkiej regulacji na okuciach i od tego czasu - no problem. Mogę polecić. Jedyny ból tej firmy - to terminy. ooooooo ......... długaśne. Odkad skonczyla sie zeszloroczna promocja na dab - terminy skrocily sie i to znacznie. Poza tym podobno obecnie nawet poslizgow nie ma, a i zdarza sie, ze okna przed terminem sa do odbioru... Zobaczymy czy to prawda - w polowie maja mam termin odbioru swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedź!Dla mnie szybki termin nie jest istotny wręcz przeciwnie .... tak na wrzesień byłoby ok, bo jestem na etapie zalanego stropu...a teraz promocja jest na mahoń afrykański -20% cena podobna jak sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 04.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witaj ! Od dwóch lat mam zamontowane Galuxy Urzędowskiego - okna w kolorze S5 i drzwi wejściowe w tym samym kolorze z doświetlem /też Galux/ Przez te 2 lata njamniejszego problemu ani z oknami ani z drzwiami. Okna po kilku miesiącach wymagały tylko lekkiej regulacji na okuciach i od tego czasu - no problem. Mogę polecić. Jedyny ból tej firmy - to terminy. ooooooo ......... długaśne. Odkad skonczyla sie zeszloroczna promocja na dab - terminy skrocily sie i to znacznie. Poza tym podobno obecnie nawet poslizgow nie ma, a i zdarza sie, ze okna przed terminem sa do odbioru... Zobaczymy czy to prawda - w polowie maja mam termin odbioru swoich Ja swoje zamawiałem na początku grudnia, mają być za miesiąc (w sumie niecałe 5 miesięcy czekania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 05.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dołączam do klubu... oczekującychgalux oro meranti M1zamówione 18.01 dostawa na 15.06Mówcie mi, ... że dojadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dołączam do klubu... oczekujących galux oro meranti M1 zamówione 18.01 dostawa na 15.06 Mówcie mi, ... że dojadą. a u kogo zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 05.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 http://www.okna-urzedowski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 15.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 http://www.okna-urzedowski.pl/ Ja tez mialem kupowac w Konstancinie, ale ostatecznie zdecydowalem sie na http://www.kandoor.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 15.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja zamowilem w Wesolej w firmie Fasada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 a my w Wawie na Prymasa...dali nam bardzo fajny rabat w porównaniu z Puławską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 15.04.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 a my w Wawie na Prymasa...dali nam bardzo fajny rabat w porównaniu z Puławską Posiadam te same spostrzeżenia W Starej Miłosnej było 3 000 zł różnicy a na Bartyckiej prawie 10 000 zł A więc wybrałem Prymasa . Niby to samo, a jednak nie dlatego radzę sprawdzać, sprawdzać i porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 16.04.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zapomniałem dodać: Klub oczekujących Profil Galux, Mahoń(mahoń afrykański) kolor M1, ramki nakładane zawias Zamówione przed Swiętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 16.04.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czy aby na pewno Mahon?)))))Jak moj...Mahon...ale jaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 16.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie od niedawna Urzędowski sprzedaje okna wykonane z Mahoniu (mahoń afrykański). Podobnież problem z odbiorem Meranti w odpowiedniej jakości. Kiedyś w Polsce (zresztą i do tej pory) mahoniem nazywają meranti(czasem mówią mahoń mranti) a to błąd bo meranti to po prostu sosna azjatycka i nic po za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czy aby na pewno Mahon?)))))Jak moj...Mahon...ale jaki??? to jest mahoń afrykański! twardszy od meranti , trochę miększy od dębu... nie czepiajmy się... jest piękny i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zapomniałem dodać: Klub oczekujących Profil Galux, Mahoń(mahoń afrykański) kolor M1, ramki nakładane zawias Zamówione przed Swiętami mamy podobnie tylko zamówienie poszło w czwartek.. jak przyjdą twoje to koniecznie napisz! !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 16.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Napiszę ale myślę że do lata spokojnie poczekamy Sytuacja z oknami trochę się podobnież uspokoiła bo boom wlutym był podobnież koszmarny. Załapałaś się jeszcze na rabacik :>? Promocja podobnierz do 14 kwietnia była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Napiszę ale myślę że do lata spokojnie poczekamy Sytuacja z oknami trochę się podobnież uspokoiła bo boom wlutym był podobnież koszmarny. Załapałaś się jeszcze na rabacik :>? Promocja podobnierz do 14 kwietnia była. no! 0- 26% a na puławskiej tylko ustawowe 20 chytry dwa razy traci ...chciała więcej zarobić a tu...nici Zamówiłeś tylko okna czy coś więcej...bo my drzwi wew i zew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 16.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zewnętrznych bede musiał poszukać w innej firmie bo wzornictwo w Urzędowskim mi nie odpowiada. A wewnętrzne będe brał też gdzie inndziej (w stanie surowym sosnowe i będe sam bejcował-to ze względu na cene a po za tym tak założyłem jeszcze przed budową ) Parapety też będe brał w stanie surowym no tu to już stanowczo chodzi o cenę Kolorystyka - w parapetach i drzwiach jakoś będzie natomiast kolor bramy garażowej to jakaś pomyłka mahoniowe są jak przekrojony burak. Może orzech jakoś będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dołączam do klubu miłośników urzędowskiego okna zamówiliśmy przed swiętami i bardzo niecierpliwie czekamy termin wg umowy to początek czerwca i bardzo byłoby smutno, gdyby miało to być później, bo czekamy tylko na zamknięcie budynku, żeby móc iść do przodu szkoda, że wcześniej nie sprawdziliśmy tych koszmarnych terminów, no cóż pozostaje ... tylko czekać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts