Lookita 23.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Od wczoraj mam zamontowane okna i drzwi zew. Urzedowskiego. Zamowienie pod koniec lutego,okienka staly sobie okolo 6 miesiecy w magazynie.Na drzwi dlugo czekalem ale z wlasnej prosby i braku pospiechu.Okna i drzwi sa sliczne!!!Montaz przebiegl bardzo sprawnie i bez zniszczen, co u mnie bylo szczegolnie istotne, gdyz wylewki zrobione byly 1.5 doby wczesniej...Polecam firme Pana Wojciecha z Wesolej- Fasada-Urzedowski.Radze rowniez zastanowienie sie nad doborem koloru bramy Normstahl do okien mahon.Nie do konca jest mozliwe dobranie kolorku mahon Normstahl i mahon okien.Zloty dab niby pasuje bardziej,jednak...nie do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 24.11.2007 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Od wczoraj mam zamontowane okna i drzwi zew. Urzedowskiego. Zamowienie pod koniec lutego,okienka staly sobie okolo 6 miesiecy w magazynie.Na drzwi dlugo czekalem ale z wlasnej prosby i braku pospiechu. Okna i drzwi sa sliczne!!!Montaz przebiegl bardzo sprawnie i bez zniszczen, co u mnie bylo szczegolnie istotne, gdyz wylewki zrobione byly 1.5 doby wczesniej... Polecam firme Pana Wojciecha z Wesolej- Fasada-Urzedowski. Radze rowniez zastanowienie sie nad doborem koloru bramy Normstahl do okien mahon.Nie do konca jest mozliwe dobranie kolorku mahon Normstahl i mahon okien.Zloty dab niby pasuje bardziej,jednak...nie do konca. można wiedzieć jaki masz kolor z palety barw urzędowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 25.11.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Moze ktos z Was potrzebuje oryginalny lakier D1 do Urzedowskiego?Kupilem sobie dwa komplety (w jeden komplet wchodzi puszka gruntu-lazuru i puszka transparentnego lakieru ochronnego - sa to lakiery marki SigmaKalon, stosowane oryginalnie przez Urzedowskiego), bo stolarz dorabial mi pewne elementy wokol drzwi na taras.Jeden komplet mam zupelnie nieuzywany i nieotwietrany. O ile sie nie myle to taki sam lakier (ten sam kolor) jest stosowany do M1 i S1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Moze ktos z Was potrzebuje oryginalny lakier D1 do Urzedowskiego? Kupilem sobie dwa komplety (w jeden komplet wchodzi puszka gruntu-lazuru i puszka transparentnego lakieru ochronnego - sa to lakiery marki SigmaKalon, stosowane oryginalnie przez Urzedowskiego), bo stolarz dorabial mi pewne elementy wokol drzwi na taras. Jeden komplet mam zupelnie nieuzywany i nieotwietrany. O ile sie nie myle to taki sam lakier (ten sam kolor) jest stosowany do M1 i S1... Pete Twoj lakier i podkład D1 mozna zastosowac do kolorów D1, M1, M11 i S5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 28.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 poradźcie mi do jakiego działu u U zadzwonic by sprawdzić co sie dzieje z moim zamówieniem. Weszłam na stronę U ale tam są nieaktywne te podstrony do poszczególnych działów, wiec czas by zadzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.11.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 poradźcie mi do jakiego działu u U zadzwonic by sprawdzić co sie dzieje z moim zamówieniem. Weszłam na stronę U ale tam są nieaktywne te podstrony do poszczególnych działów, wiec czas by zadzwonic. Zadzwon na centrale, popros z osobą obsługującą region z którego dzwonisz i miła pani przełączy CIę gdzie trzeba. Powinnas znac jeszcze nr produkcyjny swojego potwierdzenia zamówienia - ten powinien dac Ci dealer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-arturek- 07.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam wszystkich i wszechwiedzącychTemat stary jak świat,użyłem opcji szukaj,ale wyskoczyło mi 630 stron i czytanie zajmie mnie do wiosny a tyle czasu nie mam.Co sadzicie o oknach urzędowski dębowych w kolorze d1,może galux,sam nie wiem ciekaw jestem waszych opinii.pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 .....Temat stary jak świat,użyłem opcji szukaj,ale wyskoczyło mi 630 stron i czytanie zajmie mnie do wiosny ...... Użyj opcji wyszukiwanie zaawansowane i wpisz kilka konkretnych wywołań. Od nadmiaru wiedzy głowa nie boli. Pamiętaj, że ktoś kolejny gdy wpisze do wyszukiwarki "URZĘDOWSKI" to bedzie musiał przeczytać nie jak Ty 630 postów lecz już 631 (ten jeden to tylko dzięki Tobie). Ps. Okna tej firmy mam od 4 lat i jestem z nich zadowolony - zero problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 08.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ja mam meranti sofline w w kolorzez m3 jestem zadowolony mam od 3 lat ogólnie super okienka dobra jakość wykonania, i nie wiem czy galux to już nie przesada chyba troche przesadzają z tą grubością ale za to powinny być na długie lata, na razie lakier nie odpryskuje mam nadzieje że będa długo służyły bez awarii, acha ważne jest ile będziesz na nie czekał, ja czekałem 2 miesiące ale teraz sytuacja jest taka że czeka się nawet 4miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-arturek- 08.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-arturek- 08.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 08.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ja mam Galuxy od 3 miesiecy...i na razie sa i sliczne,i super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 08.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja mam Galuxy meranti (16 okien plus tarasowe 3mx2,5m) zamawiałem 28-11 2005,a otrzymałem 25-05-2006 ,sześć miesięcy czekania,ale z jakości jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ja mam meranti sofline w w kolorzez m3 jestem zadowolony mam od 3 lat ogólnie super okienka dobra jakość wykonania, i nie wiem czy galux to już nie przesada chyba troche przesadzają z tą grubością ale za to powinny być na długie lata, na razie lakier nie odpryskuje mam nadzieje że będa długo służyły bez awarii, acha ważne jest ile będziesz na nie czekał, ja czekałem 2 miesiące ale teraz sytuacja jest taka że czeka się nawet 4miesiące Andriu, 3 latka to dosc krotko, ale pamietaj o pielegnacji. Raz - dwa do roku po myciu uzyj jakiegos wosku do drewna, od specjalistycznych po uniwersalne typu Pronto, Kiwi itd. Na pewno wydłużysz sobie okresy miedzyrenowacyjne - jak ktos pielegnuje okna regularnie to i po 5- 7 roku nie bedize widac oznac starzenia sie lakieru. Dotyczy to wszystkich okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 10.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 GALUX w kolorze S5 - od maja 2005 - no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falubaz 21.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mam dylemat: czy wybrać zwykłe JU68 czy Galux??? Jakie są wady/zalety obydwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mam dylemat: czy wybrać zwykłe JU68 czy Galux??? Jakie są wady/zalety obydwu? 1) ładniejszy wygląd np. listwa maskująca zaokrąglenia itp( o gustach się nie dyskutuje 2)szerszy profil, o ile dobrze pamiętam 88mm 3)Podwójna uszczelka No a Galux Oro to pakiet ciepłych szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodan miczolek 06.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 WŁASNIE MAM ZAMIAR ZAKUPIC OKNA I CHCĘ USŁYSZEC OPINIE NA TEMAT OKIEN URZĘDOWSKIEGO[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 WŁASNIE MAM ZAMIAR ZAKUPIC OKNA I CHCĘ USŁYSZEC OPINIE NA TEMAT OKIEN URZĘDOWSKIEGO[/code] http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts