malux20 20.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 urzędowski za czasów dawnego właściciela święty nie byłale te wszelkie firmy [precyzyjniej większość firm]w obsłudze a następnie w serwisie ewentualnym jeszcze wiele mogłaby się nauczyć - chociaż na ustach mają najwyższe standardyu urzędowskiego przez wiele lat dochodził efekt skali jego produkcji w porównaniu do pozostałych jeszcze raz podkreślę że urzędowski nie był świętynowi właściciele przynajmniej na początku pokazują , że im zależy na obsłudzeno ale wiadomo wszystkiemu trzeba się przyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 06.08.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Czy ktos ma okna urzedowskiego galux oro 88mm sosna lub meranti? Jak sie sprawuja? Czy ponownie byscie kupili te same okna? Stoje przed wyborem urzedowski lub vidok lub stolbud wloszczowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_mroz 07.08.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Czy ktos ma okna urzedowskiego galux oro 88mm sosna lub meranti? Jak sie sprawuja? Czy ponownie byscie kupili te same okna? Stoje przed wyborem urzedowski lub vidok lub stolbud wloszczowa? No oczywiście, że tak. Ostatnie okna ORO D9 mamy z końca zeszłego roku i jest Ok. Pierwsze okno trzyszybowe tej firmy jest u nas bodajże z 2004 roku i też jest Ok. Ciekaw jestem tylko jak wyglądają obecne produkty tej firmy i czy obecne ceny podobnie jak kiedyś są wciąż konkurencyjne na tle podobnych produktów innych producentów? Jeszcze niedawno U wychodził sporo taniej niż Drutex o podobnych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 07.08.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Tylko oro d9 to pcv a ja chcialbym kupic drewno?? dokladnie meranti.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 07.08.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Tylko oro d9 to pcv a ja chcialbym kupic drewno?? dokladnie meranti.!!! Pomylka to drewno przepraszam Najmocniej. Ceny hmm za 18 okien dwa tarasowe z meranti zyczy sobie 67tys. Z jakiego drewna macie okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beri 19.02.2018 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Tylko oro d9 to pcv a ja chcialbym kupic drewno?? dokladnie meranti.!!! Aktualnie stoję przed wyborem nowych okien do domu i też zastanawiam się właśnie nad drewnem meranti. Czy to będzie dobry wybór? Słyszalem dobre opinie, podobno jest trwałe, dobrze się trzyma i ładnie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlkaKA 07.03.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Z tego co ja wiem to meranti to dobry wybór, bo to drewno dobrze znosi obróbkę,szybko się suszy i doskonale chłonie farbę czy lakiery . To takie głowne zalety, a jest ich pewnie wiele więcej jeszcze. Ale to takie głowne, które wpływają na to,że to drewno jest bardzo popularne w stolarce okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts