Waldon 03.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 WALDON - przepraszam, masz wspaniałe okna a te problemy na pewno się rozwiążą jakoś. nie obchodzi mnie co sadzisz o marce i produkcie ale nie wiem z której z moich wypowiedzi wywnioskowales ze weszlem w te okna tylko dla ceny lub pod wplywem reklamy a w tym poscie piszesz ze jakies moje problemy z tymi oknami sie rozwiaza, jak kilka postów mioich powyzej opisalem jak rozwiazalem problem. Jak mi sie cierpliwosc skonczyla wtedy po mojej "stanowczej interwencji" okienka przyjechaly z ta róznica ze dowóz umówilem z pracownikiem firmy swiadczacej uslugi montazowe dla tej firmy juz be udzialu sprzedawcy. nie wiem czy udzial twój w tym watku to czysta zlosliwosc, czy po prostu nie potrfisz czytac ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 10.01.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam! Ponawiam... Czy ktoś z Was posiada okna nowego modelu Galux firmy Urzędowski. Interesują mnie wasze opinie na ich temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 12.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 ja jeszcze nie mam zamontowanych ale już je zamowiłem - na dniach pewnie będą gotowe. Różnią się tym od profilu standartowego że mają szerszy profil i dodatkowe okapniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 03.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 a jak wypadają z cena w stosunku do tych standardowychemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 03.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 a jak wypadają z cena w stosunku do tych standardowych emil zajrzyj na ponizszą stronę - tam jest wszystko http://www.urzedowski.com.pl/urzedowski-cennik-okna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Spośród tysięcy postów znalazłem tylko wypowiedź Wowki mówiącą o uzyskaniu bodaj 12% upustu.Tyle,że to było chyba dawno temu.Napiszcie!Ile udało Wam się "wydusić" rabatu na okna Urzędowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareczek1234 11.02.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 około 17%, z tym, że wcześniej kupiliśmy w tej hurtowni dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie pamiętam ile dostałam rabatu, ale wbrew pozorom i tak byli tańsi od innych firm o jakieś 2-4tys. Z okienek i montażu jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 13.02.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Teraz jest promocja na sosne - 15 %/Do tego mam jeszcze z 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 14.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 ja w sumie dostalem 25% na sosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nguyen 16.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 niestety nic nie dostaliśmy mimo,że wydaliśmy ok. 25 tys. na okna. ale w 1999r. Może teraz inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerda 19.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 W ubiegłym roku jeszcze przed podwyżką Vat-u proponowali nam upust 12%. Wartość szacunkowa okien wynosiła ok. 15000 zł (ceny ubiegłoroczne!!!) i od tej kwoty liczyli nam rabat. To było u przedstawiciela Urzędowskiego z małego miasta. W Katowicach dawali bodajże 8%. Acha to byly okna mahoniowe. Okna będziemy kupować chyba gdzieś latem, ale mam Urzędowskiego po drodze do pracy więc jak czas pozwoli to zapytam o aktualny rabat i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 20.02.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 11% w 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 20.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 witam podlaczam sie do pytanka... tylko, ze o inne rzeczy chodzi Pochwalcie sie jakie rabaty na ceramike dostaliscie??? mi przy kwocie ok. 6-tys proponuja 10-15 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 01.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 To jest przykład jak duże firmy mają wszystko i wszystkich w du...! Dlatego jak tylko mogę omijam takie sprawdzone i z tradycjami firmy, bo tak naprawdę mają tam nie większy burdel niż w tych małych, a i jakość często nie dogania wielkiej nazwy... Nalezy wysłać rachunki do firmy z żądaniem zapłąty, a w sądzie domagać się również kosztów kredytu i zwrotu kosztów zastępstwa procesowego, bo chyba nie chcecie robić tego sami. [...] TO NIE DZIAŁA NIESTETY NA FIRMY: BEZ KAPITAŁU NIEZAREJSTROWANE - TYPU HENIU I STASIU ROBIOM SE BIZNES No właśnie, na dużą firmę mimo wszystko mamy większe przełożenie. Szczególnie w sytuacji, gdy wina leży ewidentnie po stronie firmy możemy stosunkowo łatwo wyegzekwować swoje. Co natomiast zrobić z jednoosobową firmą, gdy staje się nierzetelna a często i niewypłacalna? Poczytajcie, co my teraz przerabiamy z taką: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=573584#573584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 czy masz już te okna zamontowane, napisz coświęcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 08.03.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 czy masz już te okna zamontowane, napisz coświęcej niestety jeszcze nie - nadal stoją w magazynie w Łomży - zamontuję dopiero po tynkach czyli w czerwicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 08.03.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Czyżbyś kupował w firmie Ilaszczuk Okna Z Łomży - bo to chyba jedyny punkt Urzędowskiego w tym mieście, mający oddział w Warszawie. Ja u nich też zamówiłem Okna Galux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gość nowy 09.03.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Hej Też jestem zainteresowany oknami Galux Urzędowskiego - może ktoś już je zamontował - wiem że to nowość - ciekawi mnie jaki jest efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts