wilu1 10.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Czy zamawialiście z 2 czy 3 szybami?Ja składam jutro zamówienie ale biore Galuxy z 2 szybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.03.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 ja na okna dębowe otrzymałem 12% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 11.03.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 My dostaliśmy 12% na Urzędowskiego Mahoń Meranti - w kwietniu ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 13.03.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No to klania sie nastepny ktoey kupil Galuxy w SulejowkuMam pytanie. czy ktos przerabaial temat montazu kontraktonow przez Urzedowskiego?No i czy zamawiacie parapety tez od Urzedowskiegoemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 14.03.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 czy kupiliście galuxa z p4 o wym 146 na 144 bez słupka w srodku?w jednej firmie stwierdzili że nie podejmą się zrobienia takiego okna bez w/w słupka,za to urzedowski że i owszempozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 15.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 No to klania sie nastepny ktoey kupil Galuxy w Sulejowku Mam pytanie. czy ktos przerabaial temat montazu kontraktonow przez Urzedowskiego? No i czy zamawiacie parapety tez od Urzedowskiego emil ja zamowiłem również parapety - chciałem zeby były w takim samym odcieniu co okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 16.03.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 czy kupiliście galuxa z p4 o wym 146 na 144 bez słupka w srodku? w jednej firmie stwierdzili że nie podejmą się zrobienia takiego okna bez w/w słupka,za to urzedowski że i owszem pozdro podciagam pytanie czy takie okno nie jest za cięzkie mam w domu pcv okna /stare budownictwo/i mam problem z oknem ,żle się zamyka/z tym ze uprzedzali nas o tym/było to 5 lat temu,a myślę że w tej chwili technika zmienia się codziennie,więc co było aktualne pół roku temu ,w tej chwili może się zmienić/to do tych co są obeznani z oknami/ /niektóre posty o oknach są z 2003/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boba 17.03.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 jestem bardzo zainteresowany oknami galux-troche się o nich dopytywałem u producenta oglądałem je w salonie -jedno mnie zastanowiło jak w takich profilach zamonytować nawiewniki? podobno producent dopiero opracowuje wraz z "aereko" jakieś nowe nawiewniki-sam zakupiłbym je od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam! Ponawiam... Czy ktoś z Was posiada okna nowego modelu Galux firmy Urzędowski. Interesują mnie wasze opinie na ich temat. Pozdrawiam. Okna typu GALLUX posiadają kantówkę o szerokości 88 mm co powoduje ich większą ciepłochronność i dźwiękochłonność a także możliwość konstrukcji bardzo dużych okien np. 3,7 m x 2,7m skrzydło!!! (Absolutnym rekordem jest 110mm ale nie stosowana w Polsce ). Jeśli masz problemy z hałasem zamów sobie szybę zespoloną o Rw=42dB - budowa VSG 44.1-Silence/16mm Argon/6mm P.F.Neutral gdzie dodatkowo masz też U=1,1 W/m2K całego okna !!!. Jestem przekonany, że odpowiednio KONSERWUJĄC stolarkę, co najmniej dwukrotnie przeżyje Ciebie Narra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 dostaliśmy wycenę i dostaliśmy upust 10%.niestety dość daleko mieszkamy więc musielibyśmy dodatkowo płacić za transport.chciałam więc zaoszczędzić i kupić te okna u innego przedstawiciela /tam się mieszczę w kilometrach /urzędowskiego.zadzwoniłam i się zmroziłam -7% ,do tego wyjaśnienia że przecież z montażem to i tak mam upust.do mnie to nie trafia.w końcu chcę wydać kuuuupę kasy/szyba p4,tarasowe przesówne,wole oko *2/jestem zdegustowana takim podejściem/mąż też ma firmę ale jakby tak załatwiał klientów to by dawno zplajtował..../pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.03.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Jestem ciekawy czy wy mówicie o tych samych cenach...Nie wiem czy mówicie o oknach standardowych?? Patayya pytasz jaki rabat....trochę to mylące...każda firma może sobie zrobić inną cenę wyjściową...mało tego, jeśli generalnie jest droga i da 35% rabatu to jest sukces?? Spotkałem się już z takimi rabatami, które po wyliczeniu wychodziło drożej od firmy która rabatu dała powiedzmy 25%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 zapomniałam dodać ,że mają to być meranti.wycęnę zrobili w urzedowskim,i wydaje mi się ,że przedst.daje upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Urzędowski ma sztywny cennik.Od niego te rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.03.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 i jeszcze: mam okna typowe i na zamówienie/bawole oko/i nie jest to rzecz tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 28.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 U mnie też typówka + jedno okno trójkątne, na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 28.03.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 patunia -czy już masz je zamontowane czy na razie zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 28.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 hmm... ja tylko w kwestii formalnej, chyba mówimy o opuście handlowym od opuszczania, nie upuście od upuszczania. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmijek 28.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 wakacje ubiegłego roku - Upust 8 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 29.03.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon 29.03.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 na meranti -kolor m1-okna standardowe, zamówienie na kwotę rzędu 20 tys. dostalem rabat 15%. Na sosnę proponowano mi 27%, ale nie skorzystalem. Aha zamówienie zlozylem w marcu br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts