PANTHER 28.08.2002 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Interesuje mnie, co o nich myślicie. Ważne są dla mnie zwłaszcza opinie tych osób, które z takich okien korzystają kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOOLO 28.08.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 OKNA URZĘDOWSKIEGO MAM DWA SEZONY GRZEWCZE .SĄ TO OKNA Z DREWNA MAHONIOWEGO TZW.MERANTI.JESTEM Z NICH B.ZADOWOLONY I W ROZPOCZYNAJĄCEJ SIĘ WŁAŚNIE BUD. DOMU UWZGLĘDNIĘ JE KOLEJNY RAZ.TE OBECNE ZOSTAŁY WYM.W MIESZKANIU W TRAKCIE REMONTU DWA LATA TEMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 30.08.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Ja w bloku mam te same okna Meranti już ponad 6 lat- super. Co 3 lata (średnio)roboty na 2 godzinki - zewnętrzne powierzchnie do zmatowienia i nowa warstwa lakieru (ja używam BONDEX kolor orzech włoski - fajna barwa drewna i pięknie uwidoczniona struktura ludzie nie chcieli wierzyć, że były malowane pedzlem) no i co rok troche WD-40. Spisują się znakomicie. Zero odkształceń, nieszczelności i innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.08.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Zamontowałem w zeszłym roku, jeszcze nie mieszkam. Wizualnie b. mi się podobają. Cieszę się, że w użytkowaniu też się sprawdzają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 30.08.2002 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Cieszę się, że są pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandys 18.11.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Rozważam ofertę okien "URZĘDOWSKI", proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 18.11.2002 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Przeszukaj archiwum. Było już z 10 razy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 19.11.2002 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Polecam naprawde warto. wymienil miesiac temu i jest bardzo zadowolony, tylko prosze zwroc uwage na prace firmowej ekipy po cos wspominal ze szlo im to nie najlepiej. Ale jakosc okien bardzo dobra bo porownywal z innymi firmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Missia 19.11.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Właśnie wstawiliśmy okna Urzędowskiego. Okna piekne, jeśli patrzeć na nie z daleka. jeżeli podejdzie się bliżej to widać, że niektóre elementy są dosyć niechlujnie wykonane, transport też się odznaczył na nich. Ale w sumie zawsze mogło być gorzej. Ogólnie jestem zadowolona. I gdybym miała ponownie wybierać dokonałabym takiego samego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 19.11.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Okna URZĘDOWSKI [nie wiem czy wszystkie] mają "usprawnienie" polegające na suchym szkleniu od wewnątrz. To znaczy bez silikonu - tak jak okna PVC. To się nadaje wyłącznie do krajów gdzie jest sucho i gdzie deszcz pada raz na sto lat. Aprobata nie dopuszcza takiego rozwiązania. Tak poza tym to dobra firma - nie wiem po co im to "usprawnienie". [ Ta wiadomość była edytowana przez: pchelek dnia 2002-11-19 10:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniu 19.11.2002 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Mam Urzędowskiego 2 lata, jakie były na początku takie są i teraz, ładne .Pamiętać należy żeby nie żałować WD-40 na okucia, chodzą wtedy jak masełko, ale to chyba wszystkie okucia podlegają takiej konserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiul 27.11.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Tez mam okna Urzedowskiego, sa estetycznie wykonczone (w oknach jasnych dodatkowo od zewnatrz jest cos co wyglada jak okapnik, jest czarny i ma ochraniac okno przed woda splywajaca po szybie w czasie deszczu, a wiecie jaka ta woda potrafi byc syfiasta zwlaszcza jak ktos nie kocha myc okien). Jedyne co mi sprawia maly problem to to ze mam duze drzwi tarasowe i zamowilismy je z szybą P4, sa ciezkie i ciagle firma do mnie biega i kreci cos na zawiasach, bo drzwi z trudnoscia sie domykaja. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.11.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Też mam te okna od zeszłego roku. Jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 27.11.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Czy ktoś z przedmówców może zdradzic ile płacił za okna urzędowskiego- interesuje mnie ile wytargowliście rabatu od cenu wyjciowej i ile kosztował montaż mi proponują 13% z tym ze 10 dał od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Okna za ok. 10tys zł - upustu 7%montaz 21 PLN (dom w stanie surowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Okna za ok. 10tys zł - upustu 7%montaz 21 PLN (dom w stanie surowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Okna za ok. 10tys zł - upustu 7%montaz 21 PLN (dom w stanie surowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz__ 27.11.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 witam wszytkich.tez sie zastanawiam nad oknami "Urzedowskiego" na jutro maja mi wycenic dwa okienka i zobacze jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 28.11.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Okna 16500 zł rabat 13%. Montaż we własnym zakresie (z małą pomocą znajomego fachowca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 29.11.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 15%, cena okien po rabacie 15 tyś. zł.Montaż tragiczny 15 zł./mb. Zamontowałem tylko jedno okno, resztę - samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts