Arek TG 02.03.2022 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Dzień dobry Jestem na etapie kupna szamba , poludnie Polski okolice Żywca . Gdyby ktoś z forum chciał się podzielić informacjami odnośnie producentoów i cen to byłbym wdzięczny . Pozdrawiam , Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy domek 17.03.2022 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) Witaj Widzę że pochodzimy z tego samego miasta TG , mam też działkę w okolicy Żywca i budowałem szambo 2 lata temu. Pytanie zasadnicze czy chcesz betonowe czy z tworzywa. Jak masz dobry dojazd do działki to bierz betonowe bo wychodzi taniej. Ja mam ciężki dojazd i musiałem kupić szambo z tworzywa, różnica w cenie jest już przy zakupie o 30-40% drożej, plus droższy montaż bo szambo z tworzywa trzeba jeszcze obsypać drobnym piaskiem by kamienie nie uszkodziły tworzywa. Jeśli chodzie o zakup to tylko przez internet bo i tak worzą z całej polski. Ja brałem z tej firmy widzę że ceny poszły do góry Edytowane 17 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts