Kowalek56 05.03.2022 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Witam, mam problem z szambem betonowym z płyta najazdową, Po stopieniu śniegu zauważyłem że jest pełne wody, więc zadzwoniłem do majstra który wstawiał to przyjechał i wypompowana wodę. Po wejściu do szamba okazało się że jest całe popękane w środku, parę razy przejezdzala koparka aby używać piasek i gruz na drogę. Majster stwierdził że to jest uszkodzenie mechaniczne, ( że się zagęszczalo albo coś ciężkiego jeździło) to wstawiając betonowe szambo nie można kostki ułożyć bo pęknie? Śmiech, powiedział że przyjedzie producent zobaczyć szambo i postara się zrobić tak żeby nikt że stron nie był stratny. Szambo osadzone na glinie i obsypany glina z tego co się orientuje. Co w takim wypadku robić kto ponosi koszty? Gdzie się uda żeby odzyskać pieniądze? Mam fotki ale coś nie dam rady wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/267544-szambo-betonowe-z-p%C5%82yta-najazdow%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts