Majka 21.12.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Bohdanie, z zenem niestety nie trafiłeś, nie mam innego nicka na forum Ten nick /zen/ był uzywany przezemnie tylko na czacie. Hmmm, ciekawe skąd wiesz No tak, na czacie jest wielu "wisielców". A zresztą, czy to nie Ty uzywasz na forum 12-stu nicków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 21.12.2004 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Mam w rodzinie (takiej dalszej) osobę(Jagusię), którą nazywamy pierwszą plotkarą w okolicy. Zdaje jej się, że wie wszystko o wszystkich. Swego czasu wymieniałem tablice reklamowe. Tak wyszło, że musiałem zdjąć stare. Konstrukcje do reklam stały puste tylko kilka godzin. Na drugi dzień miałem kilkanaście telefonów od znajomych i rodziny, że dlaczego im nie powiedziałem o swoich kłopotach. Przecież pomogliby w ramach swoich mozliwości. Tylko po pierwszym byłem niesamowicie zdziwiony, bo nie wiedziałem o co chodzi. Dowiedziałem się mianowicie, że zbankrutowałem. Po nitce do kłębka doszedłem do Jagusi.Po tym incydencie zjawiła się matka Jagusi u mnie. Syn Jagusi prowadzi interes nie majacy związku z moim.Ciociu, niech ciocia powie Jagusi, żeby nie robiła plotek. Jaki ma w tym interes. Ja dla jej syna nie jestem przecież konkurencją.A co ty tutaj opowiadasz. On nie potrzebuje zadnej konkurencji. Dosłownie tak powiedziała. Ręce opadły. Nie sądzę, żeby jakakolwiek dalsza dyskusja miałaby sens z ciocią i jej córką Jagusią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts