Cornes 07.03.2022 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Witam wszystkich forumowiczów! Mam 27 lat. Za około rok czasu zamierzam adaptować i remontować poddasze aby zamieszkać tam z moją obecna narzeczoną a niedługo żoną. Do tego czasu jednak interesują mnie piwniczki/ziemianki betonowe. Także będę częstym, pytającym amatorem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagerak228 12.04.2022 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 EternelleWitam wszystkich forumowiczów! Mam 27 lat. Za około rok czasu zamierzam adaptować i remontować poddasze aby zamieszkać tam z moją obecna narzeczoną a niedługo żoną. Do tego czasu jednak interesują mnie piwniczki/ziemianki betonowe. Także będę częstym, pytającym amatorem na tym forum Witaj na forum. Spełnienia wszystkich planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolda 14.04.2022 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Cześć wszystkim. Witam was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutekzerodwa 04.06.2022 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Cześć, miło do was dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asdorzatratz 07.06.2022 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bysawlukez 09.06.2022 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gracian 22.12.2023 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 NicosadioWitam wszystkich forumowiczów! Mam 27 lat. Za około rok czasu zamierzam adaptować i remontować poddasze aby zamieszkać tam z moją obecna narzeczoną a niedługo żoną. Do tego czasu jednak interesują mnie piwniczki/ziemianki betonowe. Także będę częstym, pytającym amatorem na tym forum Również witam wszystkim na forum i mam nadzieję, że nasza wymiana doświadczeń zaowocuje w co raz to lepsze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts